Τένις

Σοκάρει η νέα εικόνα της Μαριόν Μπαρτολί!

Η απότομη απώλεια βάρους της Μαριόν Μπαρτολί έκανε κάποιους φαν του τένις να εκφράσουν την ανησυχία τους για την υγεία της άλλοτε πρωταθλήτριας του Γουίμπλεντον.

Το αστέρι της Γαλλίας, Μαριόν Μπαρτολί έχει χάσει αρκετά κιλά τα τελευταία τρία χρόνια, χάρη σε έναν συνδυασμό αυστηρής δίαιτας και γυμναστικής.

Η Γαλλίδα, βρέθηκε στο κέντρο μιας διαμάχης, πριν από τρία χρόνια, όταν ο Τζον Ίνβερντεϊλ, παρουσιαστής του τένις στο BBC μίλησε υποτιμητικά για εκείνη περιγράφοντας ότι «δεν θα γίνει ποτέ κούκλα».

Ο Ίνβερντεϊλ απολογήθηκε για τα σχόλια, τα οποία έκανε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο BBC Five Live μετά τον τελικό της Μπαρτολί στο Γουίμπλεντον κόντρα στην Σαμπίνε Λιζίτσκι.

Η Μπαρτολί αγνόησε την προσβλητική περιγραφή, λέγοντας ότι τα σχόλια δεν είχαν σημασία, αλλά η 31χρονη από τότε ακολούθησε μια φυσική μεταμόρφωση, με την οποία κάποιοι την περιγράφουν ως άρρωστη.

Μια δίαιτα χωρίς ζάχαρη, γλουτένη, γαλακτοκομικά και αλάτι έχουν βοηθήσει την Μπαρτολί στην καινούργια της σιλουέτα.




Η Γαλλίδα πρώην τενίστρα ήταν παρούσα στο Roland Garros, και ο εκφωνητής για την Γαλλική τηλεόραση και οι φανς εξέφρασαν το σοκ τους στο Twitter από την αδύνατη της παρουσία.

Η Μπαρτολί υπερασπίστηκε την φυσική της κατάσταση, σε συνέντευξη της στη Γαλλική εφημερίδα L’ Equipe τον περασμένο Δεκέμβρη.

«Δεν είμαι λεπτή. Είμαι μυώδης και σε φόρμα και πάντα φρόντιζα να προσέχω τη δίαιτα μου».



Ενώ υποστηρίζει ότι είναι άνετη με την υπάρχουσα κατάσταση της και είπε ότι δεν θα είναι ικανή να παίξει επαγγελματικό τένις, με την νέα της κατάσταση.

«Έχασα πολύ μυϊκό όγκο και προσάρμοσα το στυλ μου, σε σχέση με αυτό που είναι το επάγγελμα μου. Με το τωρινό μου βάρος, δεν θα μπορούσα ποτέ να χτυπήσω τη μπάλα με τα δύο χέρια από αριστερά και δεξιά», δήλωσε η Γαλλίδα.

So nice to meet @yoonjongshin today @rolandgarros!! #korea #kpop #yoonjongshin #rolandgarros Hopefully my @filausa collection will dress his #dancers soon ??????????? #LOVEFILA

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marion bartoli (@bartolimarion) στις



Η άλλοτε πρωταθλήτρια, η οποία έχει αποσυρθεί πια, αποκάλυψε τις λεπτομέρειες από την αυστηρή εβδομαδιαία δίαιτα και γυμναστική σε συνέντευξη της στο περιοδικό You.

Αναλυτικά είπε:

«Συνήθιζα να τρώω περισσότερο υδατάνθρακες και να πίνω αναψυκτικά με ζάχαρη στο court. Τώρα τρώω λαχανικά, σαλάτες, δημητριακά και ροφήματα με πρωτεΐνες, για να μου δώσουν ενέργεια για το γυμναστήριο».

«Όλοι κάνουν σχόλια, λένε είσαι πολύ αδύνατη, είσαι πολύ έτσι, είσαι πολύ αυτό. Αν αρχίζεις και σκέφτεσαι τι νομίζουν οι άλλοι άνθρωποι για σένα, δεν θα είσαι ποτέ ικανός να τους ευχαριστείς όλους και ποτέ δεν θα είσαι χαρούμενος με τον εαυτό σου».

«Είμαι πολύ χαρούμενη με τον εαυτό μου, επειδή είμαι όπως θέλω να είμαι».

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Μαρινήτση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x