Stoiximan Super League

Σολάρι: «Αλλάξαμε νοοτροπία»

Ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, μετά από οκτώ αγωνιστικές, Εστέμπαν Σολάρι, μίλησε για το τι άλλαξε στην ακριτική ομάδα και εμφανίστηκε μεταμορφωμένη στο ματς με την Καλλονή

Ο «Τάνο» σημείωσε τρία γκολ, ενώ έδωσε και μια ασίστ στον Σολτάνι και σίγουρα ήταν το πρόσωπο του αγώνα, στην αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στην Καλλονή. Ο 33χρονος επιθετικός είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA: «Παίζαμε εκτός έδρας και ήταν μία σημαντική νίκη. Αυτό που άλλαξε ήταν η νοοτροπία «Παίζαμε εκτός έδρας και ήταν μία σημαντική νίκη. Αυτό που άλλαξε ήταν η νοοτροπία της ομάδας σε σχέση με προηγούμενα ματς. Δεν θεωρώ πως είμαι ένας ιδιαίτερος ποδοσφαιριστής για την ομάδα μου, αλλά ένας από το σύνολο.Πλέον είμαι απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό μου και είμαι σε καλή φόρμα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δείξαμε ποιότητα. Παίξαμε σε καλό αγωνιστικό χώρο. Όταν η ομάδα παίζει καλά και κρατάμε την απόδοσή μας σε υψηλά επίπεδα, τότε μπορούμε και παίρνουμε καλά αποτελέσματα».

Με την σειρά του, ο άλλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Καρίμ Σολτάνι, επισήμανε με τη σειρά του: «Σήμερα ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι. Με μία νίκη μπορείς να ανέβεις δύο και τρεις θέσεις ενώ με ήττα μπορούσε να συμβεί το αντίστοιχο προς τα κάτω. Οπότε η νίκη είναι πολλή σημαντική από όλες τις απόψεις αλλά και για την αυτοπεποίθηση στο επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.Κάθε εβδομάδα είμαι όλο και καλύτερα. Ήμουν δύο μήνες εκτός. Δουλεύω πολύ σκληρά κάθε μέρα για να επανέλθω.Έχουμε πολλή καλή συνεργασία με τον Σολάρι και βρίσκουμε εύκολα ο ένας τον άλλον. Συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση για να κάνουμε το καλύτερο για τη Ξάνθη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x