Αγγλία

Σουάρες: «Μπορώ να εκπληρώσω τα όνειρά μου με την Λίβερπουλ»

Στο Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να παίξει ο Λουίς Σουάρες την επόμενη σεζόν και σύμφωνα με τον ίδιο μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα φορώντας τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ από από τον αγωνιστικό χώρο θέλει να ακούσει ο Λουίς Σουάρες και πιστεύει πως με την Λίβερπουλ μπορεί να τα καταφέρει.

«Θέλω να είμαι εκεί με την Λίβερπουλ. Είναι μια απίστευτη διοργάνωση. Είναι εκεί που θέλουμε να είμαστε, να παίζουμε εναντίον των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης» τόνισε αρχικά και στην συνέχεια ανέφερε:

«Είδα τα ματς στην τηλεόραση αυτήν την εβδομάδα και όταν ακούς τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι από μόνο του κίνητρο».

Ο Ουρουγουανός άσος πρόσθεσε: «Ο Τζέραρντ μου είχε πει για τις νύχτες του Τσάμπιονς Λιγκ στο Άνφιλντ. Μου είχε πει πως όταν έχεις παίξει σε αυτήν την διοργάνωση, στο Άνφιλντ, ποτέ δεν θα το ξεχάσεις. Θέλω να το δοκιμάσω αυτό» και συμπλήρωσε:

«Όταν έφτασα εδώ, είπα ότι ήταν όνειρό μου να παίξω για την Λίβερπουλ και στο Τσάμπιονς Λιγκ με αυτήν. Ξέρω ότι μπορώ να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου εδώ», ενώ κατέληξε στο γεγονός ότι δεν ξέρει αν θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα την φέτος, αλλά ο στόχος για την έξοδο της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι εφικτός.

Επιμέλεια: Δήμητρα Σταθάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x