Betmasters

Σούπερ Λιγκ: «Κρας τεστ» για τον Ολυμπιακό

Στη δύσκολη έδρα του Παναιτωλικού οι ερυθρόλευκοι καλούνται σήμερα να αποδείξουν ότι έχουν μπει στο... σωστό δρόμο

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στην πολύ δύσκολη έδρα του Παναιτωλικού δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός, ενώ η Λάρισα υποδέχεται την Ξάνθη και ο Πανιώνιος τον Πλατανιά.

Ανάλυση

Λάρισα - Ξάνθη

Από το εντός έδρας 1-1 ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται η Λάρισα, σε ένα ματς που ίσως τελικά δεν άξιζε ούτε το βαθμό γιατί ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και ειδικά στο β' ημίχρονο. Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά εκνευρισμένος και με τους παίκτες του εμφανίστηκε ο Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος έκανε παράπονα για τον τρόπο που αμύνονται στα στημένα. Χάνει το σημερινό ο στόπερ Φάρκας, λόγω ίωσης, ενώ εκτός θα μείνουν και οι Λαγός και Γιοβάνοβιτς. Η Ξάνθη, από τη μεριά της, ήταν πολύ απογοητευτική στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 0-3 και ουσιαστικά χωρίς να προβάλλει και αντίσταση. Το 0-2 του ημιχρόνου λέει τα πάντα, από εκεί και πέρα οι "ακρίτες" παράτησαν το ματς στην τύχη του. Έτσι, το μικρό σερί των τριών ματς χωρίς ήττα διακόπηκε για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος σήμερα δε θα έχει στη διάθεσή του τον μπακ Κασάδο, τους εξτρέμ Μπρίτο και Τριάδη, τον αμυντικό χαφ Καμαρά και τον φορ Κάστρο.

Πανιώνιος - Πλατανιάς

Από το μεγάλο διπλό με 1-0 μέσα στην Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού προέρχεται ο Πανιώνιος, ο οποίος πραγματοποίησε σχεδόν άψογη εμφάνιση. Σε όλη τη διάρκεια του ματς, οι "κυανέρυθροι" έδειξαν ότι είναι καλύτερη ομάδα και το απέδειξαν με το γκολ που πέτυχαν με το Ντουρμισάι στο 73'. Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος διαπίστωσε ότι η ομάδα του άρχισε να ανακάμπτει και αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο για τη συνέχεια. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη μετά από τέσσερα ματς. Εκτός θα μείνει για σήμερα ο Mασούντ, ενώ τιμωρημένος είναι ο Σαββίδης και νοκ άουτ πάντα ο Ταπόκο. Ο Πλατανιάς απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η ψυχολογία του είναι τελείως διαταραγμένη τη φετινή σεζόν. Ενώ μέχρι το 60' ήταν ο κυρίαρχος της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, έχοντας χάσει και πέναλτι, από εκεί και πέρα ήρθε το μπλακ άουτ και υποχρεώθηκε σε ήττα με… 1-3! Τα θετικά κράτησε ο Μανουέλ Ρόκα, θέλοντας να εμψυχώσει τους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας, η οποία βρίσκει τους Χανιώτες να παλεύουν για τη σωτηρία τους από την τελευταία θέση. Χάνουν το σημερινό οι Πλιάτσικας και Στόιτσεφ, ενώ τη σεζόν ο γκολκίπερ Ομπερχάουζερ.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός

Από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Λαμία προέρχεται ο Παναιτωλικός, ο οποίος έχει φοβερά παράπονα από τη διαιτησία. Μπορεί τα λεπτά των καθυστερήσεων που έδειξε ο διαιτητής να ήταν τέσσερα, όμως οι Αγρινιώτες δέχτηκαν την ισοφάριση στο… 97' και αγια αυτόν το λόγο διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Πλέον, αυτό το ματς αποτελεί παρελθόν και όλοι στο σύλλογο κοιτούν τον πολύ δύσκολο σημερινό αγώνα κόντρα στους πρωταθλητές. Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο χαφ Μπεχαράνο, ενώ δεν τα κατάφεραν οι χαφ Μπράβο και Λόπες, ο στόπερ Χαντάκιας και ο μπακ Παρράς. Ο Ολυμπιακός, από τη μεριά του, έδωσε τέλος στην φετινή του περιπλάνηση στα "ευρωπαϊκά σαλόνια" με την αξιοπρεπή εντός έδρας ήττα από τη Γιουβέντους με 0-2 για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα, οι "ερυθρόλευκοι" για άλλη μια φορά μπορεί να δυσκολεύτηκαν, όμως κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-1 εντός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης και διατηρήθηκαν στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Τάκη Λεμονή, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Η διοίκηση, από τη μεριά της άρχισε το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, καθώς παρελθόν αποτελούν οι Καπίνο, Ζντιέλαρ, Μίλιτς, Καρσελά και ίσως τους ακολουθήσει και ο Εμενίκε. Επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά την τιμωρία του ο Οτζίτζα, ενώ κανονικά στην αποστολή θα βρεθεί ο Σεμπά, ο οποίος τη γλίτωσε ύστερα από το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε. Απών και με ίωση ο Μπεν. Ο Ανσαριφάρντ θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, εξαργυρώνοντας έτσι την πολύ καλή του εμφάνιση και τα δύο γκολ στο ματς με τον Απόλλωνα.

Δες εδώ την ανάλυση και τις προτάσεις του Prophet για την Σούπερ Λιγκ στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x