Betmasters

Σούπερ Λίγκα: Προκαλεί το αήττητο του ΠΑΟΚ

Αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ είναι φέτος το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη Σούπερ Λίγκα και δείχνει πως πολύ δύσκολα θα πέσει από την κορυφή.

Το μεγάλο ερώτημα για τον φετινό ΠΑΟΚ δεν είναι αν θα κατακτήσει τον τίτλο, αλλά αν θα τα καταφέρει αήττητος. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Σούπερ Λίγκα, έχει ρεκόρ 9-1-0 στις δέκα αυτές αγωνιστικές και δείχνει ξεκάθαρα να βρίσκεται πιο μπροστά από τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Οι Θεσσαλονικείς διαθέτουν παράλληλα την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος και έχουν ως στόχο φέτος να φτάσουν στη μεγάλη υπέρβαση κατακτώντας το πρωτάθλημα αήττητοι. Η μόνη τους γκέλα στη σεζόν ήρθε κόντρα στον εξίσου αήττητο Ατρόμητο στο Περιστέρι με 1-1. Ματς στο οποίο προηγήθηκαν, αλλά χαλάρωσαν επικίνδυνα και το πλήρωσαν. Όταν ξύπνησαν ήταν αργά και το
δεύτερο γκολ δεν ήρθε.

Μάλιστα σε περίπτωση που αποκλειστούν από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ αναμένεται να ανέβουν ακόμα περισσότερο, αφού δεν θα σπαταλάνε δυνάμεις σε μεσοβδόμαδα απαιτητικά ματς.

Το να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα δίχως ήττα κινείται σε προκλητικές αποδόσεις και μόνο σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν αποτελεί. Εξάλλου ήδη έχει συμπληρώσει αήττητη η ομάδα του Λουτσέσκου το 1/3 της φετινής Σούπερ Λιγκ έχοντας περάσει από Νέα Σμύρνη, Φάληρο, «Βικελίδης» και Περιστέρι.

Δες την τεράστια απόδοση του να ολοκληρώσει αήττητος τη σεζόν ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x