sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Σπάει όλα τα ρεκόρ η μεταγραφή του Ρέτσου!

Τα 22 εκατομμύρια που θα βάλει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός από την παραχώρηση του Ρέτσου είναι ένα ποσό ρεκόρ που σπάει κάθε προηγούμενο για τα ελληνικά δεδομένα.

Ούτε Μανωλάς, ούτε Μήτρογλου, ούτε Μιλιβόγιεβιτς... Κανενός η μεταγραφή από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές δεν θα είναι αυτή που θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ως η ακριβότερη.

Αυτή του Παναγιώτη Ρέτσο όμως...

Η διαφαινόμενη παραχώρηση του νεαρού διεθνή άσου στη Λεβερκούζεν έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ από τον Ολυμπιακό θα αποτελέσει ρεκόρ έχοντας σπάσει κάθε προηγούμενο.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχουν μπει στα ταμεία ελληνικής ομάδας από παραχώρηση παίκτη, έχοντας αφήσει πίσω αυτές των δικών μας... Κώστα Μανωλά και Κώστα Μήτρογλου αλλά και του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς.

Θυμίζουμε, η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα έγινε έναντι 14 εκατομμυριών ευρώ συνολικά (μαζί με τα μπόνους) το καλοκαίρι του 2014, ενώ για τον Έλληνα φορ είχε δώσει 15 εκατομμύρια ευρώ η Φούλαμ τον Ιανουάριο του 2014, όπως και η Κρίσταλ Πάλας για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς τον περασμένο χειμώνα. Παράλληλα, ο σύλλογος του Πειραιά είχε βάλει στα ταμεία του 12 εκατομμύρια ευρώ τον Ιανουάριο του 2017, όταν ο Μπράουν Ιντέγε υπέγραψε στην Tianjin Teda.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x