Ελλάδα

Σπανούλης: «Για τους προέδρους και τον κόσμο μας»

Στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ και τον κόσμο του Ολυμπιακού, που «…όπου και να παίζουμε πάντα μας ακολουθούν», όπως είπε, αφιέρωσε ο Βασίλης Σπανούλης το Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Ευτυχής που πρόσθεσε έναν ακόμη τίτλο στην τροπαιοθήκη του Ολυμπιακού δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης αφιέρωσε το Διηπειρωτικό Κύπελλο στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, όπως και στον κόσμο της ομάδας υποσχόμενος πως θα κάνει ό,τι μπορεί μαζί με τους συμπαίκτες του να τους δώσουν κι άλλες χαρές.

«Είναι κάτι όμορφο. Τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε κατακτήσει όλους τους τίτλους. Αυτός ο τίτλος ήταν κάτι που έλειπε από τον Ολυμπιακό. Έρχεται μια πολύ μεγάλη και δύσκολη χρονιά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί ο Ολυμπιακός πάντα στοχεύει ψηλά. Αφιερώνουμε αυτόν τον τίτλο στους προέδρους μας και στον κόσμο μας που όπου κι αν παίζουμε μάς ακολουθεί. Εύχομαι και θα κάνουμε τα πάντα να τους έχουμε χαρούμενους και να κατακτήσουμε κι άλλους τίτλους», δήλωσε ο 31χρονος άσος.

«Σίγουρα είναι ένας καλός οιωνός. Έχουμε παιδιά που κατέκτησαν για πρώτη φορά στη ζωή τους έναν τίτλο κι αυτό είναι θετικό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Πολλοί μπορεί να είπαν ότι είναι ένας απλός τίτλος, αλλά για να φτάσεις να παίξεις σε τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να έχεις πάρει πρώτα την Ευρωλίγκα. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό», πρόσθεσε.

Ειδική αναφορά έκανε στους φίλους του Ολυμπιακού στη Βραζιλία, που έδωσαν βροντερό «παρών». «Η υποστήριξή τους ήταν καταπληκτική. Στον δεύτερο αγώνα ήταν ακόμη περισσότεροι σε σχέση με την Παρασκευή. Είναι καταπληκτικό να είσαι στην άλλη άκρη του κόσμου και να υπάρχουν Έλληνες και φίλοι του Ολυμπιακού να υποστηρίζουν την ομάδα. Όπου και να πάμε, οι οπαδοί του Ολυμπιακού πάντα θα μας ακολουθούν», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x