Επικαιρότητα

Σπάρτη: Συνελήφθησαν δύο διαρρήκτες, πριν προλάβουν να πουλήσουν τα κλεμμένα

Ερευνάται, αν οι δύο δράστες, ηλικίας 20 και 34 χρόνων, εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις.

Μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας να εξιχνιάσουν την διάρρηξη που είχε γίνει το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι μιας γυναίκας στη Σπάρτη και να βάλουν στο χέρι τους δράστες, πριν προλάβουν να ξεπουλήσουν όσο όσο τα ακριβά τιμαλφή που είχαν κλέψει.

Για την σύλληψη των δραστών ηλικίας 20 και 34 χρόνων, οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι τους εντόπισαν να κινούνται με ένα όχημα το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη κλοπής. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησαν, αλλά και τα κλεμμένα μετρητά και χρυσαφικά τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους. Οι δυο διαρρήκτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης κατηγορούμενοι για κλοπή, ενώ η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια ερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις.

*** Ταυτοποιήθηκε ο «ποντικός» που είχε τρυπώσει στις 22 Φεβρουαρίου σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αλεξανδρούπολη και είχε αρπάξει ένα πορτοφόλι που περιείχε 75 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Πρόκειται για έναν 22χρονο Έλληνα που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες κλοπές, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

*** Ένας ανήλικος Έλληνας κατηγορείται για κλοπή που έγινε την περασμένη Πέμπτη στο κατάστημα μιας γυναίκας στην Τρίπολη και εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που περιλαμβάνει τους γονείς του, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x