Επικαιρότητα

Σπείρα Αλβανών με εθνικιστικές διασυνδέσεις

Τις πιθανές διασυνδέσεις των Αλβανών -ληστών, μελών συμμορίας που εξαρθρώθηκε πρόσφατα με ακραίους εθνικιστικούς κύκλους σε Αλβανία, Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο ερευνά η Αστυνομία

Διασυνδέσεις των Αλβανών ποινικών, που συνελήφθησαν πρόσφατα για σειρά αιματηρών ληστειών στην Αθήνα, με ακραίους εθνικιστικούς κύκλους σε Αλβανία, Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο, διερευνά η Αστυνομία . μετά τις σχετικές φωτογραφίες που εντοπίστηκαν στα προφίλ των συλληφθέντων στο facebook, με αλυτρωτικό περιεχόμενο ή φωτογραφίες με πολεμικά όπλα, μεγάλα χρηματικά ποσά και ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα στις φωτογραφίες αυτές απεικονίζονται, πολλοί από τους συλληφθέντες, να φωτογραφίζονται με κουκούλες στα πρόσωπα και κρατώντας όπλα στα χέρια ή αλβανικές σημαίες και λάβαρα της λεγόμενης «Μεγάλης Αλβανίας» που περιέχει και ελληνικά εδάφη. Άλλες φωτογραφίες εικονίζουν την αλβανική σημαία περιστοιχισμένη με … δενδρύλλια χασίς, και χρήματα πιθανόν από ληστρικές επιδρομές όπως εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» οι ερευνώμενες αναρτήσεις στο Facebook προέρχονται από μέλη συμμορίας την οποία αποτελούσαν 15 υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 22 ως 51 ετών και ένας 41χρονος Ελληνας, και δρούσε σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Παγκράτι, Ιλίσια, Νέος Κόσμος, Άγιος Παντελεήμονας) καθώς και στην Καλαμάτα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x