Επικαιρότητα

Σπείρα νεαρών χτυπούσε μαγαζιά και γήπεδα στη Λιβαδειά

Οι δράστες ηλικίας 19, 18 και 17 χρονών συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά την τελευταία τους εισβολή σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων

Τρεις νεαροί Έλληνες, από τους οποίους ο ένας ανήλικος, έβγαζαν χαρτζιλίκι κάνοντας διαρρήξεις στα εμπορικά καταστήματα, τις καφετέριες και τα γήπεδα 5 X 5 σε περιοχές της Λιβαδειάς. Μάλιστα, προκαλούσαν και μεγάλες ζημιές αφού έσπαζαν τις τζαμαρίες για να μπουν μέσα.

Οι δράστες ηλικίας 19, 18 και 17χρόνων συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά την τελευταία τους εισβολή σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λιβαδειά, απ’ όπου οι δυο είχαν αρπάξει 740 ευρώ με τον 18χρονο ως τσιλιαδόρο. Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του 19χρονου και του 17χρονου και αποδόθηκαν στον πρατηριούχο.

Στην προανάκριση, οι νεαροί διαρρήκτες ομολόγησαν άλλες επτά διαρρήξεις και μια απόπειρα με λεία χρηματικά ποσά και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπές και στους γονείς του 17χρονου για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

*** Διέρρηξε δυο φορές το… ίδιο αυτοκίνητο ένας 20χρονος Έλληνας στη Σύρο, αλλά η δεύτερη ήταν μοιραία καθώς τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ερμούπολης! Ο νεαρός, μαζί με δυο συνεργούς του που διέφυγαν, αποπειράθηκε να παραβιάσει ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο είχε διαρρήξει και την περασμένη Τρίτη. Τότε, είχε βρει μέσα χρήματα, αλλά τώρα βρήκε… χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου!

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x