Γενικά

«Σπίτι» στο Γαλάτσι η ΑΕΚ!

Το ποδόσφαιρο μετρά ήδη αντίστροφα για την «Αγιά-Σοφιά». Κι η «μάνα» ΑΕΚ όμως βρίσκει το σπίτι της! Η Ερασιτεχνική βρίσκεται κοντά σε λύση, ώστε να στεγάσει για 50 χρόνια τα τμήματά της στο Γαλάτσι.

Το πιο βασικό θεμέλιο της αντεπίθεσης και σε όλα τα υπόλοιπα τμήματα πλην αυτό του ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να βάλει η ΑΕΚ.

Την ώρα που οι διαδικασίες για την κατασκευή της «Αγιά-Σοφιάς» προχωρούν ολοταχώς, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής είναι μια ανάσα απ’ το να βρει κι εκείνη το σπίτι της. Και μάλιστα σε μια περιοχή γνώριμη και με έντονο το κιτρινόμαυρο στοιχείο, όπως το Γαλάτσι.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος στο περιθώριο της κοπής της πίτας του τμήματος βόλεϊ, οι συζητήσεις που εδώ και καιρό υπάρχουν με τον Δήμο για την παραχώρηση του κλειστού κατέληξαν σε συμφωνία.

Έτσι, η ΑΕΚ μπορεί να βάλει πια την υπόθεση στην τελική της ευθεία. Κι εφόσον βρει τη «χρυσή τομή» και με τα Ολυμπιακά Ακίνητα (στα οποία ανήκουν οι εγκαταστάσεις), να προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες συντήρησης, πριν εγκατασταθεί για τα επόμενα 50 χρόνια -όπως είναι το πλαίσιο της συμφωνίας- στο καινούργιο της «σπίτι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με το θέμα η Ερασιτεχνική αναφέρει

«Συνάντηση είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κοτσάτος με τον Δήμαρχο Γαλατσίου Κυριάκο Τσίρο αναφορικά με την χρήση του Ολυμπιακού κλειστού της περιοχής από τα τμήματα της Ερασιτεχνικής τα επόμενα χρόνια. Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα συναινέσει για να πάρει την χρήση του κλειστού η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και πλέον θα ενταθούν οι επαφές με το ΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου) όπου και ανήκουν οι συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x