Τένις

Σπίτι της η Σερένα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Σερένα Γουίλιαμς ηττήθηκε 2-1 σετ από την φοβερή και τρομερή Σαμπίνε Λισίτσκι κι έμεινε εκτός προημιτελικών στο Wimbledon. «Δάκρυα» για τους Άγγλους.

Τα ‘χουμε δει όλα στο φετινό Wimbledon! Στην λίστα των αποκλεισμένων (Ναδάλ, Σαράποβα, Φέντερερ) μπορούμε πλέον να προσθέσουμε και το όνομα της μεγάλης, Σερένα Γουίλιαμς!

Η κορυφαία τενίστρια, κάτοχος του περσινού τίτλου και πέντε φορές «βασίλισσα» του Λονδίνου, βρήκε... την Γερμανίδα της, καθώς ηττήθηκε 2-1 σετ (6-2, 1-6, 6-4) από την Σαμπίνε Λισίτσκι, με την νικήτρια να κάνει το παιχνίδι της ζωής της και να προκρίνεται στους «8» του Grand Slam.

Στο πρώτο σετ, η Σερένα αιφνιδιάστηκε, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με διπλό μπρέικ και φυσιολογικά το νούμερο 24 στον κόσμο πήρε προβάδισμα! Στη συνέχεια, η Αμερικανίδα ανέβηκε και κατάφερε με σχετική ευκολία να ισοφαρίσει και μάλιστα στο τρίτο και καθοριστικό σετ προηγήθηκε! Ωστόσο, αμφότερες δεν μπορούσαν να κρατήσουν το σέρβις τους, με διαδοχικά μπρέικ. Εν τέλει, η Λισίτσκι «έσπασε» την αντίπαλό της στην πιο κατάλληλη στιγμή και σέρβιρε για το ματς! Αφού έχασε το πρώτο match point κι αφού χρειάστηκε να σώσει ένα μπρέικ πόιντ, κατάφερε να φτάσει στην μεγάλη νίκη της!

Αποθεώθηκε με standing ovation από τους Άγγλους στο κεντρικό κορτ του All England Club, αφού κέρδισε τους πάντες με την εκκωφαντική της εμφάνιση, σταματώντας το σερί 34 νικών που έτρεχε η Σερένα!

Επόμενος αντίπαλος για τη μεγάλη νικήτρια η Κανέπι, η οποία υποχρέωσε σε... δάκρυα τους Βρετανούς, καθώς πέταξε εκτός συνέχειας με 2-0 σετ την γηπεδούχο Λόρα Ρόμπσον. Άνετες προκρίσεις για Να Λι και Πέτρα Κβίτοβα στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά, τα ζευγάρια των προημιτελικών (Την Τρίτη οι αγώνες):
Λισίτσκι-Κανέπι
Ραντβάνσκα-Λι
Κβίτοβα-Φλίπκενς
Στίβενς-Μπαρτολί

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x