Μαχητικά Αθλήματα

Η νέα πρόκληση του Iron Mike

Έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό εμφανίζεται ο Μιχάλης Ζαμπίδης μιλώντας στο sport-fm.gr για την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του. Ο Iron Mike (170 αγώνες, 150 νίκες, 85 νοκ-άουτ) ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να πάρει μέρος στο ανανεωμένο K-1 World Max Final 16 και εκεί θα αντιμετωπίσει -όπως και το 2010- τον Ολλανδομαροκινό Σαχίντ (56 αγώνες, 36 νίκες, 21 νοκ-άουτ).

Έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό εμφανίζεται ο Μιχάλης Ζαμπίδης μιλώντας στο sport-fm.gr για την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Iron Mike (170 αγώνες, 150 νίκες, 85 νοκ-άουτ) ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να πάρει μέρος στο ανανεωμένο K-1 World Max Final 16 και εκεί θα αντιμετωπίσει -όπως και το 2010- τον Ολλανδομαροκινό Σαχίντ (56 αγώνες, 36 νίκες, 21 νοκ-άουτ).

Οι δηλώσεις του Iron Mike στο sport-fm.gr:

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που ακόμη μια φορά αγωνίζομαι στο Κ1, την Ολυμπιάδα του Kick Boxing, και είμαι ο μόνος εκπρόσωπος της Ελλάδας ανάμεσα στους 16 καλύτερους αθλητές του κόσμου.

Στις 27 Μαΐου, στην Μαδρίτη της Ισπανίας, θα αντιμετωπίσω έναν παλιό γνώριμο, τον Σαχίντ, και λόγω του παρόμοιου επιθετικού στυλ μας, αναμένεται ένας πολύ σκληρός αγώνας, όπως και στην προηγούμενη αναμέτρησή μας το 2010, στην οποία τον είχα κερδίσει.

Αυτή η αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική αφού ο νικητής εξασφαλίζει ένα από τα 8 πολυπόθητα εισιτήρια για τους τελικούς του Κ-1 το Νοέμβριο στην Ιαπωνία. Έχω κάνει πολύ καλή προετοιμασία και είμαι πανέτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, με μόνο στόχο τη νίκη»!

Δείτε τον εντυπωσιακό αγώνα που είχαν δώσει το 2010:



Όπως επίσης και ένα promo της φετινής διοργάνωσης:



Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x