Μαχητικά Αθλήματα

K-1: Έτοιμοι για μάχη

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του K-1 στην κατηγορία των heavyweights, την ερχόμενη Παρασκευή στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές στην συνέντευξη Τύπου.

Το Κ-1 προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του. Το άλλοτε πανίσχυρο promotion στον χώρο του kickboxing έχει πλέον να αντιμετωπίσει το Glory, το οποίο έχει φτιάξει ένα ρόστερ με τα (περισσότερα) μεγαλύτερα ονόματα, κυρίως στην κατηγορία των heavyweights. Ωστόσο δεν φαίνεται αποφασισμένο να ...πετάξει λευκή πετσέτα. Τουλάχιστον όχι ακόμη.

Έτσι, λοιπόν, την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στο Ζάγκρεμπ, θα διεξαχθεί η οκτάδα στα "βαριά" κιλά, με την ξαφνική συμμετοχή του Badr Hari, δυο μήνες μετά την αποφυλάκισή του, να δίνει μεγαλύτερο πρεστίζ στην επιστροφή της θρυλικής διοργάνωσης.

Στην συνέντευξη Τύπου, έδωσαν το "παρών" ο πρόεδρος, Mike Kim, ο Κροάτης "οικοδεσπότης", Οrsat Ζovko και μερικοί από τους πρωταθλητές που θ' ανέβουν στο ρινγκ για να διεκδικήσουν δόξα και το ένα εκατομμύριο δολάρια, που είναι το χρηματικό έπαθλο που περιμένει τον μεγάλο νικητή.

«Δούλεψα πολύ - πολύ σκληρά και νιώθω έτοιμος. Ενδεχομένως να βρίσκομαι και σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με δέκα χρόνια πριν. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», υποσχέθηκε ο αειθαλής (βαδίζει στα 39) Κροάτης, Mirko Filipovic που στη δύση της γεμάτης καριέρας του, θα έχει την ευκαιρία να χτυπήσει την κορυφή. «Πέρασα μια δύσκολη περίοδο και δεν ήταν εύκολα τα πράγματα μετά τη φυλακή. Αυτό πέρασε τώρα. Είμαι αφοσιωμένος στο στόχο και μαζί με την ομάδα μου, δουλέψαμε μέρα και νύχτα για να ‘μια έτοιμος» δήλωσε αρχικά ο Badr Hari που έμοιαζε με άλλο άνθρωπο, ήταν πιο ήρεμος, με διάθεση για χιούμορ και ...αυτοκριτική.

«Σε τέτοιο επίπεδο, είναι εύκολο να ξεπεράσεις τα όρια κι εγώ το έκανα αρκετές φορές στο παρελθόν. Όταν είσαι μικρός, πολλές φορές κάνει ηλίθια πράγματα. Ελπίζω να μην τα επαναλάβω, αλλά φυσικά ο χρόνος θα δείξει», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ "υποκλίθηκε" στην αξία του Mirko Filipovic τονίζοντας όμως ότι «δεν παίζουμε ούτε σκάκι, ούτε τένις. Δεν είναι ένα παιχνίδι, αλλά μια μάχη κι όταν ανεβαίνουμε στο ρινγκ θέλουμε να βγάλουμε νοκ-άουτ τον αντίπαλο».





Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x