Running

Αραμπατζή στον bwinΣΠΟΡ FM: «Να στηρίξει ο κόσμος τον αθλητισμό και τον Μαραθώνιο»

Η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Νίκη Αραμπατζή, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM για την διεξαγωγή του 38ου Μαραθώνιου, κάνοντας ειδική μνεία στα μέτρα ασφαλείας και την

Η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, Νίκη Αραμπτζή ήταν φιλοξενούμενη της εκπομπής «Μπαμ και κάτω», ούσα συνδιοργανώτρια με τον ΣΕΓΑΣ του φετινού Μαραθωνίου, για τον οποίο και μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα είπε στους Μπάμπη Χριστόγλου και Σταύρο Χονδροθύμιο:
Για την ύπαρξη υγειονομικών κανόνων στον Μαραθώνιο: «Καταρχήν, έχει να γίνει ο Μαραθώνιος από την προ Covid-19 εποχή. Οι συμμετέχοντες θα τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και τα πρωτόκολλα, εννοείται. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά τα δεδομένα για να συνεχίσουμε όσο γίνεται πιο κανονικά τις ζωές μας».

Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην διοργάνωση: «Σίγουρα πρέπει να είναι εμβολιασμένος ο συμμετέχων. Έχουμε αγγίξει τις 30.000 συμμετοχές και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ο κόσμος έχει καταλάβει ότι πρέπει να συνεχίσουμε τις ζωές μας. Βεβαίως με ασφάλεια, πρέπει να τηρούμε τα πρωτόκολλα».

Για την συμμετοχή του κόσμου: «Προφανώς οι συμμετοχές δεν είναι στα επίπεδα του 2018. Ο Μαραθώνιος έχει πολλές δυσκολίες τις οποίες κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Πρέπει ο κόσμος να στηρίζει τον αθλητισμό και τα αθλητικά γεγονότα και τον πολιτισμό. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Μας νοιάζει η συμμετοχή και η διαδρομή, όχι ο τερματισμός».

Για την έλλειψη υποδομών τα τελευταία χρόνια: «Δεν θα πω ότι δεν είναι αληθές αυτό, αλλά τα δύο προηγούμενα χρόνια στον Δήμο της Αθήνας τουλάχιστον ο κορωνοϊός δεν μας επέτρεψε να κάνουμε πολλά πράγματα. Δημοπρατούμε πάρα πολλά έργα και στις γειτονιές που είναι το κύτταρο του αθλητισμού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x