Mini Football

Αδίκησε τον εαυτό της

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η επίλεκτη Ελληνική ομάδα στο mini Euro στο Ρέθυμνο, αφού ήρθε ισόπαλη με την Τουρκία με 1-1. Ο Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ, ισοφάρισε ο Γιοκχάν.

Η Ελληνική ομάδα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, προειδοποιώντας με τον Γκιάτη στα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς. Στην αμέσως επόμενη επίθεση η Ελληνική ομάδα άνοιξε το σκορ με τον Παπαδόπουλο, μετά από ασίστ με τακουνάκι του Καραβίδα.

Η Ελλάδα έχοντας πλέον και το ψυχολογικό πλεονέκτημα έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, δημιούργησε πολλές φάσεις και έδειχνε πως γρήγορα θα φτάσει και σε δεύτερο τέρμα.

Γκιάτης, Καραβίδας και Παπαδόπουλος σπατάλησαν αρκετές καλές ευκαιρίες και το ημίχρονο έληξε με 1-0, σκορ που δεν αντικατόπτριζε την εικόνα του αγώνα, μέχρι εκείνο το σημείο.

Στην επανάληψη οι Τούρκοι μπήκαν πιο δυνατά και παρότι δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, εκμεταλλεύτηκαν την έλλειψη συγκέντρωσης των Ελλήνων και ευτύχησαν να πετύχουν ένα τέρμα, στο 14ο λεπτό με τον Γιοκχάν και να ισοφαρίσουν.

Στον υπόλοιπο χρόνο του αγώνα οι δυο ομάδες δεν δημιούργησαν καλές φάσεις, έχοντας στο μυαλό τους τον βαθμό της ισοπαλίας.

Επόμενο ματς για την Ελληνική ομάδα, αύριο Παρασκευή 11/10, στις 17:00 με την Λιθουανία.

Ελλάδα (Γκαιφίλιας): Χατζημηνάς (ΤΦ), Καραβίδας, Μπεσίρης, Αντζούρης, Γκιάτης, Λεβέντης, Σκευοφύλαξ, Παπαδόπουλος, Καμένος, Κουντούρης, Μπινιάς, Βανδώρος, Καράτης, Πομώνης (ΤΦ).

Τουρκία (Καντίρ): Ερκάν (ΤΦ), Ισμαήλ, Ορχάν, Χακάν Π., Ιλκάι, Γιοκχάν, Μετίν, Χακάν Σ., Σινανγκίρ, Χιουσείν, Καζίμ.
Διαιτητές: Μπάτλερ, Χίντον (Αγγλία).

Δηλώσεις Αποστόλη Γκαιφίλια
"Παρουσιαστήκαμε ανώτεροι από την Τουρκία, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες ωστόσο δεν καταφέραμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, είχαμε κάποια αμυντικά κενά που μας στοίχισαν. Το καλό είναι ότι πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Τώρα κοιτάμε μπροστά, έχουμε το ματς με τη Λιθουανία, θα δούμε το σημερινό ματς, να κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Υπήρχε το άγχος της πρεμιέρας, η πίεση του κόσμου, θα επισημάνουμε ότι κάνουμε σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, ελπίζοντας να τα βγάλουμε στο γήπεδο."

Δηλώσεις Χρύσανθου Λευκαρίτη
"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι τους πιέσαμε, κάναμε ευκαιρίες και έπρεπε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο ανέβηκαν οι Τούρκοι, μας ισοφάρισαν σε μια αδράνεια, είναι κρίμα που δεν ευχαριστήσαμε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Η προσπάθεια συνεχίζεται, να πάρουμε τα άλλα δυο παιχνίδια να περάσουμε στην επόμενη φάση."

Γιάννης Μιχαλάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x