Γενικά

Αμερικάνου: «Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος αναδεικνύει στους ξένους την ομορφιά της Ελλάδας»

Η υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας του ΔΕΗ International Tour of Hellas Χριστίνα Αμερικάνου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης του «ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου».

Ξεκίνησε την Τρίτη (2/5) ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2023, ο σημαντικότερος αγώνας της επαγγελματικής ποδηλασίας δρόμου στη χώρα μας, που πέρυσι αναβίωσε μετά από μία δεκαετία.

Σήμερα (5/5), λαμβάνει χώρα το τρίτο ετάπ, που ξεκίνησε από την παραλία Navarino Dunes, στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino και θα κατευθυνθεί προς τα νότια, περνώντας από τη λιμνοθάλλασα της Γιάλοβας, την Πύλο, τη Μεθώνη, τη Φοινικούντα και την Κορώνη. Το ετάπ θα ολοκληρωθεί με ένα εντυπωσιακό σπριντ στα 500 τελευταία μέτρα της ανηφορικής ευθείας που καταλήγει στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας.

Για την μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 η υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας του ΔΕΗ International Tour of Hellas Χριστίνα Αμερικάνου, τονίζοντας την εξαιρετική και αγωνιώδη εξέλιξη που περιμένει μέχρι την ολοκλήρωση των αγώνων με το τέταρτο ετάπ, το Σάββατο (6/5).

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x