Mini Football

Ανατροπή και νίκη για την Ελλάδα

Την πρώτη της νίκη επί κρητικού εδάφους πέτυχε η επίλεκτη ομάδα της Ελλάδας, απέναντι στην αντίστοιχη της Σλοβενίας, με 2-1 σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη χθες το βράδυ.

Η ελληνική ομάδα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ρίζβιτς στα μέσα του πρώτου 20λεπτου, γύρισε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και με τέρματα των Καμένου και Παπαδόπουλου, έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη (2-1).

Η «γαλανόλευκη» είχε την κατοχή, αλλά δυσκολευόταν να φτάσει κοντά στην εστία των Σλοβένων. Σιγά-σιγά τα πόδια των παικτών του Αποστόλη Γκαιφίλια λύθηκαν και η επίλεκτη ομάδα των Ελλήνων έπαιξε πιο στρωτά και έβγαλε αυτοματισμούς στο παιχνίδι της.

Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο 20λεπτο δεν ήταν απειλητικοί και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε φάσεις, σκόραρε δυο φορές και θα μπορούσε να έχει πετύχει τουλάχιστον άλλο ένα τέρμα.

inner

Μετά από απόφαση των δύο προπονητών, διεξήχθη κα τρίτο εικοσάλεπτο, στο οποίο οι Σλοβένοι έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες, εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια και την κούραση των Ελλήνων παικτών.

Το πρόσημο για την Ελληνική ομάδα ήταν θετικό από αυτό το πρώτο φιλικό, όμως χρειάζεται βελτίωση σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού, καθώς σε περίπου 48 ώρες, καλείται να αντιμετωπίσει την Τουρκία στην πρεμιέρα του miniEuro 2013, στο Ρέθυμνο.

Για την επίλεκτη ομάδα των Ελλήνων αγωνίστηκαν:

Γιάννης Αντζούρης, Γιώργος Κουντούρης, Γιώργος Χατζημηνάς (ΤΦ), Χρύσανθος Λευκαρίτης, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Πασχάλης Ξάνθος (ΤΦ), Βαγγέλης Γκιάτης, Νίκος Καμένος, Γιώργος Μπεσίρης, Νίκος Βανδώρος, Δημήτρης Καραβίδας, Δημήτρης Λεβέντης, Γιώργος Σκευοφύλαξ, Γιώργος Μπίνιας, Παναγιώτης Πομώνης (ΤΦ) και Αλέξανδρος Καράτης.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση για την ομάδα, πρωί και απόγευμα.

Επιμέλεια: Γιάννης Μιχαλάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x