Γενικά

Αρχίζουν την Πέμπτη τα κυρίως ταμπλό στο βουλγαρικό FEEDER πινγκ πονγκ

Η δεύτερη μέρα του WTT Feeder πινγκ πονγκ της Βουλγαρίας άρχισε την Τετάρτη με τον δεύτερο γύρο του διπλού γυναικών.

Οι Τέρπου/Παπαδημητρίου αποκλείστηκαν την Τετάρτη από τις Χουάνγκ Γιου-Τσιάο/Χουάνγκ Χσιν από την κινεζική Ταϊπέι με 3-0 σετ (8-11, 5-11, 4-11)κι έμειναν εκτός ταμπλό του WTT Feeder πινγκ πονγκ της Βουλγαρίας.

Λίγη ώρα μετά επιτεύχθηκε αυτός ο στόχος στο διπλό μικτό. Η Παπαδημητρίου, που την Τετάρτη έκλεισε τα 19 της, είχε, επίσης, καθοριστικό προκριματικό ματς με τον Χουάν Πέρεθ. Έχασαν το πρώτο σετ από τους Βου Χεονγκού/Ντέσι Γκοντερίνγκερ από την Κορέα και το Λουξεμβούργο αντίστοιχα, κατέκτησαν τα επόμενα και με νίκη 3-1 σετ πέρασαν στο ταμπλό των «16».

Η εξέλιξη: 11-13, 11-9, 11-7 και 11-7.

Η κλήρωση έφερε επόμενο αντίπαλο το δεύτερο φαβορί του αγωνίσματος, τους Έρικ Τζούτι/Ιζαμπέλα Λουπουλέσκου από τη Βραζιλία και τη Σερβία αντίστοιχα. Στις 10:35 στο τραπέζι 1 το παιχνίδι.

Την Πέμπτη αρχίζει το κυρίως ταμπλό του απλού γυναικών. Η Κατερίνα Τόλιου αντιμετωπίζει το νούμερο 2 του τουρνουά, την Κινέζα Βου Γιανγκτσέν (ώρα έναρξης 14:40), η Τέρπου τη Σλοβένα Άνα Τοφάντ (11:10), η Παπαδημητρίου τη Βουλγάρα Μαρία Γιόβκοβα (14:05) και η Τσεκούρα τη Γαλλίδα Σαρλότ Λουτζ (10:35).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x