Μαχητικά Αθλήματα

Ελαφρά υπεροχή

Κόντρα στα 64κ. ανέδειξε (και) το κοινό στην ψηφοφορία για το 4ο ζευγάρι του Best Fighter. Αντίπαλοι Σταύρος Εξακουστίδης και Θανάσης Καρούσος με όρους Κ-1.

Συμπληρώθηκε το προτελευταίο κομμάτι του παζλ στο Best Fighter 2013. Στο 4ο (από τα συνολικά 5) ζευγάρι της διοργάνωσης προέκυψε μια κόντρα στα ελαφριά κιλά.

Συγκεκριμένα ο Σταύρος Εξακουστίδης (Stam Academy) θ’ αντιμετωπίσει τον Θανάση Καρούσο (Fighters) με όρους Κ-1 (3Χ3').

Το who is who

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα συστάσεις για τους δύο αθλητές. Ο Εξακουστίδης είναι ο πιο επικίνδυνος fighter της κατηγορίας και ελλείψει ανταγωνισμού στα 61-64 κ., αναγκάστηκε τα τελευταία χρόνια ν’ αλλάξει κατηγορία (70κ.). Συμμετείχε με επιτυχία στις κορυφαίες ελληνικές διοργανώσεις ("The Battle Champion") και διακρίνεται για το επιθετικό του στιλ.

Από την άλλη ο Καρούσος αποτελεί κατά κάποιο τρόπο παρόμοια περίπτωση, καθώς κι αυτός με τη σειρά του έχει κληθεί να δοκιμαστεί σε διαφορετική κατηγορία βάρους από τη φυσική του (67κ). Προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, ίσως την πιο γεμάτη για Έλληνα kickboxer, μιας και πήρε μέρος στα περισσότερα εγχώρια promotion (7/8 νίκες). Ο “Urban Champion” χαρακτηρίζεται για τη σταθερότητά του και την ακρίβεια στα χτυπήματά του.

Δυο πρωταθλητές με διαφορετική προσέγγιση στους αγώνες τους, αλλά κοινό στόχο στη μεταξύ τους μάχη: να διεκδικήσουν τη νίκη και το έπαθλο του Best Fighter.

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x