Στίβος

Άρχισε η... συγκομιδή στο Ευρωπαϊκό ομάδων: Ενδέκατη η Σκαρβέλη, 14 η η Μαγκούλια

Η Σταματία Σκαρβέλη κατετάγη ενδέκατη στη σφυροβολία και η Μαρία Μαγκούλια 14η στη σφαιροβολία, ανοίγοντας τον... χορό των ελληνικών συμμετοχών στο Ευρωπαϊκό ομάδων.

Η Σταματία Σκαρβέλη και η Μαρία Μαγκούλια άνοιξαν τον... χορό των ελληνικών συμμετοχών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων που γίνεται στην Πολωνία, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Αγώνων.

Η Σκαρβέλη κατετάγη ενδέκατη στη σφυροβολία, με καλύτερη βολή στα 65.07. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέτυχε αυτή την επίδοση στην πρώτη της προσπάθεια και στη συνέχεια είχε δύο άκυρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός της οκτάδας που συνέχισε να αγωνίζεται μετά την τρίτη βολή.



Αναλυτικά, η τελική κατάταξη στη σφυροβολία:
Ευρωπαϊκό ομάδων: Ενδέκατη η Σκαρβέλη, 14 η η Μαγκούλια

Αντίστοιχα και η Μαρία Μαγκούλια στη σφαιροβολία. Στην πρώτη της συμμετοχή σε αντίστοιχη διοργάνωση, η 23χρονη κατετάγη 14η έχοντας καλύτερη βολή στα 15.13μ. και συνέχισε με 14.42 και 14.31, επιδόσεις που δεν ήταν αρκετές για να συνεχίσει μετά τις τρεις πρώτες βολές.

Αναλυτικά, η τελική κατάταξη στη σφαιροβολία:
Ευρωπαϊκό ομάδων: Ενδέκατη η Σκαρβέλη, 14 η η Μαγκούλια

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα κυνηγάει πολύτιμους βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α' κατηγορία. Η Σκαρβέλη κατέκτησε τους έξι πρώτους βαθμούς για το «γαλαόνευκο σύνολο και η Μαγκούλια προσέθεσε τρεις.

Η Ειρήνη Βασιλείου σε μια γρήγορη στα 400μ. κατετάγη 16η (1 βαθμός) με χρόνο 53.90. Την πρώτη θέση στον αγώνα πήρε η Ολλανδή Φέμκε Μπολ, η οποία έκανε ρεκόρ αγώνα με τρομερή κούρσα.



Αναλυτικά, η τελική κατάταξη στα 400μ. γυναικών:
Ευρωπαϊκό ομάδων: Ενδέκατη η Σκαρβέλη, 14 η η Μαγκούλια

Στα 400μ. των ανδρών ο Γιώργος Λαμπρόπουλος κατετάγη, επίσης, 16ος. Με χρόνο 48.28 προσέθεσε έναν βαθμό στον συνολικό απολογισμό.



Αναλυτικά, η τελική κατάταξη στα 400μ. ανδρών:
Ευρωπαϊκό ομάδων: Ενδέκατη η Σκαρβέλη, 14 η η Μαγκούλια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x