Στίβος

Τα ελληνικά «διαμάντια» στους κορυφαίους της Ευρώπης με στόχο να μείνουν στην… αφρόκρεμα!

Οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές θα αγωνιστούν στην Α' κατηγορία του Ευρωπαϊκού στίβου με στόχο την παραμονή στην... αφρόκρεμα.

Οι κορυφαίοι της Ελλάδας μάχονται με τους κορυφαίους της Ευρώπης στην πρώτη κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων που ξεκινάει στη Σιλέσια.

Η ελληνική αποστολή ταξίδεψε με όλα της τα αστέρια στην Πολωνία, έχοντας ως στόχο την παραμονή στην αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού στίβου.

Συνολικά, θα βρει απέναντί της 15 ομάδες, μερικές εκ των οποίων είναι τα μεγαθήρια του αθλήματος στην Ευρώπη. Για να καταφέρει να παραμείνει ανάμεσά τους θα πρέπει να τερματίσει πάνω από τις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, που θα οδηγήσουν στη δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά, οι ομάδες που συμμετέχουν στην Α' κατηγορία είναι οι: Ελλάδα, Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Μ. Βρετανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Τσεχία, Ελβετία, Φινλανδία, Σουηδία, Νορβηγία, Πορτογαλία και Τουρκία

Οι Πολωνοί είναι οι πιο πρόσφατοι πρωταθλητές, ενώ Ιταλία και Γερμανία αποτελούν τα μεγάλα φαβορί. Ισπανία και Γαλλία διαθέτουν, επίσης, σημαντικό σύνολο, σε αντίθεση με τη Βρετανία που θα ταξιδέψει χωρίς πολλούς από τους σταρ της.

Η Ελλάδα θέλει να αφήσει πίσω της τρεις ομάδες για να σφραγίσει την παραμονή της. Η πιο αδύναμη ομάδα θεωρητικά είναι η Τουρκία, ενώ στα… χαμηλά είναι πιθανόν να κινηθούν οι Νορβηγία, Φινλανδία και Πορτογαλία.

Στη μεγάλη γιορτή των κορυφαίων αθλητών του στίβου θα αγωνιστούν 685 αθλητές, εκ των οποίων οι 349 είναι άνδρες και οι 336 είναι γυναίκες.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ2.

Παρασκευή 23/6

Σφαιροβολία Γυναικών (17:15)


Η Μαρία Μαγκούλια θα… ανοίξει τον χορό των ελληνικών συμμετοχών. Η 23χρονη ρίπτρια έχει τη 15η επίδοση με 15.20 και 15.25 στον κλειστό, έχοντας ελπίδες να ανέβει λίγο ψηλότερα. Η Ντόνγκμο από την Πορτογαλία έχει την κορυφαία επίδοση για φέτος στην Ευρώπη και την ακολουθεί η Αξελίνα Γιόχανσον.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Σφυροβολία Γυναικών (17:20)


Δυνατή συμμετοχή στη Σφυροβολία, με τη Σταματία Σκαρβέλη να έχει την έβδομη επίδοση με 69.79μ. Στον αγώνα θα συμμετέχουν, επίσης, οι κορυφαίες για φέτος στην Ευρώπη Κόσονεν και Φαντίνι, ενώ την Πολωνία θα εκπροσωπήσει η Μαλβίνα Κόπρον.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

400 μ. Γυναικών (18:05)


Η Ειρήνη Βασιλείου θα αγωνιστεί στα 400μ. Η 33χρονη πρωταθλήτρια ταξίδεψε με τη 13η καλύτερη επίδοση (53.86) και θα κυνηγήσει κάτι περισσότερο. Το μεγάλο όνομα του αγώνα είναι, αναμφίβολα, η Ολλανδή Φέμκε Μπολ (49.26), ενώ η Πολωνή Νατάλια Κάζμαρεκ (που είναι μαζί με την Μπολ οι μοναδικές που έχουν πέσει από τα 50’’) έχει φέτος 50.02.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Τριπλούν Ανδρών (18:22)


Με στόχο μία από τις θέσεις της πρώτης πεντάδας θα αγωνιστεί στο τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης. Ο έμπειρος άλτης έχει την πέμπτη καλύτερη επίδοση με 16.44 και στοχεύει ψηλά.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Το μεγάλο όνομα του αγώνα είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Πιτσάρδο, ο οποίος στον μοναδικό αγώνα που έχει δώσει φέτος έχει 17.91.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

400 μ. Ανδρών (18:35)


Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος θα αγωνιστεί στα 400μ. Θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του για να κάνει την υπέρβαση, αφού έχει την 16η επίδοση στον αγώνα με 48.17 και ατομικό με 47.24.

Η Πορτογαλία πάει για την πρωτιά, με τον Ζοάο Κοέλιο να έχει την κορυφαία επίδοση με 45.22 και ο Ολλανδός Μπονεβάτσια ακολουθεί με 45.30.
Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε


5.000 μ. Γυναικών (18:55)


Η Μαρία Κάσσου θα αγωνιστεί στα 5000μ. με την ενδέκατη επίδοση (16:02.74), στην πρώτη της εμφάνιση σε μεγάλη διοργάνωση. Η Ιταλίδα Νάντια Μπατοτσέλι έχει την τρίτη φετινή επίδοση στην Ευρώπη, ωστόσο απόντων των Μούιρ και Κλάιν, είναι η κορυφαία στον αγώνα.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Δισκοβολία Γυναικών (19:15)


Η Αρετή Φιλιππίδου θα αγωνιστεί στη δισκοβολία με τη 14η επίδοση, έχοντας φετινό ρεκόρ 50.90μ. Η Γερμανίδα Σανίς Κραφτ θα αγωνιστεί στους αγώνες με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη (66.73). Ακολουθεί η Γαλλίδα Μελίνα Ρομπέρ Μισόν.



Επί κοντώ Ανδρών (19.20)


Για την κορυφή θα αγωνιστεί ο Εμμανούλ Καραλής στο επί κοντώ, σε έναν αγώνα πολύ υψηλού επιπέδου. Ο σπουδαίος άλτης έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στον αγώνα, που έκανε προ ημερών στο Fly Olympia. Μάλιστα, έδειξε πως έχει τις ικανότητες να πετύχει σύντομα μεγαλύτερο άλμα και δεν αποκλείεται να το κυνηγήσει στη Σιλέσια.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Με καλύτερη επίδοση πηγαίνει μόνο ο Ολλανδός Μένο Βλουν με 5.81μ, ενώ ακολουθούν από κοντά οι Βέλγος Μπρόντερς, ο Ιταλός Στέκι, ο Νορβηγός Λίλεφοσε και ο Πολωνός Λίσεκ.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

800 μ. Ανδρών (19:28)


Ο Χάρης Ξενιδάκης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα 800μ. Ο 24χρονος έχει κορυφαίο φετινό χρόνο 1:49.53 και ατομικό ρεκόρ 1:48.63, που αποτελεί τον χαμηλότερο από τους συμμετέχοντες.

Μεγάλη μάχη αναμένεται για την κορυφή, που διεκδικούν ο Γάλλος Γιανίς Μεζιάν (1:44.78) και ο Σουηδός Αντρέας Κράμερ (1:44.85).

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

3.000 μ. στιλ Ανδρών (19:55)


Την υπέρβαση θα κυνηγήσει στα 3000μ. στιπλ ο Νέστορας Κολιός, ο οποίος ταξίδεψε στην Πολωνία με τη 15η επίδοση (8:51.13), πάνω μόνο από τον Τούρκο Μπαϊράμ που δεν έχει αγωνιστεί φέτος.

Κορυφαία επίδοση έχει ο Ισπανός Ντανιέλ Άρθε και ακολουθεί ο Ιταλός Οσάμα Ζογκλάμι.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

100 μ. Γυναικών (20:30)


Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου. Η πρωταθλήτρια των σπριντ διεκδικεί μια μεγάλη επίδοση, έχοντας ρεκόρ στα 11.21 που είναι ο πέμπτος καλύτερος χρόνος. Η Πολωνή Έβα Σβόμποντα πάει στον αγώνα ως πρώτη με 11.03, ενώ η Γερμανίδα Λίζα Μάγιερ ακολουθεί με 11.16.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

100μ. ανδρών (20:50)


Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος θα αγωνιστεί για την Ελλάδα στο «κατοστάρι». Ο έμπειρος σπρίντερ έχει τη 13η επίδοση βάσει των φετινών ρεκόρ με 10.44.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Στην πρώτη θέση εκ των 16 συμμετεχόντων βρίσκεται ο Ολλανδός Ράφαελ Μπαγιού με 10.02, ενώ ο Γάλλος Τζίμι Βικό, ο οποίος είναι ο μοναδικός από τους συμμετέχοντες που έχει ατομικό ρεκόρ κάτω από 10’’ (9.86) έχει φετινό ρεκόρ 10.06.



Σάββατο 24/6

Σφυροβολία Ανδρών (16:10)


Ο Μιχάλης Αναστασάκης έχει την τρίτη καλύτερη επίδοση από τους 16 που θα αγωνιστούν στη σφυροβολία, με 77.42.

Το «θηρίο» Βόιτσεχ Νοβίτσκι είναι το μεγάλο φαβορί του αγώνα και, απόντος του Ολλανδού Ντένζελ Κομενέντια και του Βρετανού Κένεθ Ικέτζι, ακολουθεί ο Νορβηγός Τόμας Μαρντάλ.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Μήκος Ανδρών (16:20)


Πολύτιμους βαθμούς αναμένεται να προσθέσει στο ελληνικό σύνολο ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο σταρ του μήκους πάει με την κορυφαία φετινή επίδοση (8.41μ. κλ. – 2η καλύτερη στον ανοιχτό με 8.26) στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες και έχει αποδείξει πως ο στόχος του είναι πάντα η πρωτιά.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, με τον Σουηδό Τομπίας Μοντλέρ, τον Ιταλό Ματία Φουρλάνι, τον Νορβηγό Ινγκαρ Κίπλεσουντ και τον Ελβετό Σίμον Εχάμερ να τον απειλούν.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Επί κοντώ Γυναικών (16:55)


Η… σταθερή αξία στο επί κοντώ είναι η Κατερίνα Στεφανίδη. Η χρυσή πρωταθλήτρια κυνηγάει μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση, πηγαίνοντας σε έναν δυνατό αγώνα με την έκτη καλύτερη φετινή επίδοση (4.55).

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Η Σλοβένα Τίνα Σουτέι δεν βρίσκεται στην Α’ κατηγορία, αλλά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα βρει απέναντί της τη Φινλανδή Μούρτο, τη Γαλλίδα Σεβριέ, την Τσέχα Σβαμπίκοβα και την Ιταλίδα Μπρούνι. <


110 μ. εμπ. Ανδρών (17:05)


Μια μεγάλη επίδοση κυνηγάει στα 100μ. εμπ. ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Ο έμπειρος σπρίντερ έχει φετινό ρεκόρ 13.64 και ατομικό 13.33.

Ο Ελβετός Τζέισον Γιόσεφ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με ρεκόρ 13.10 και ο Ισπανός Ενρίκ Γιόπις ακολουθεί με 13.37.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

100 μ. εμπ. Γυναικών (17:25)


Μια καλή εμφάνιση κυνηγάει στη Σιλέσια η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 100μ. εμπ. Η έμπειρη πρωταθλήτρια έχει την όγδοη φετινή επίδοση με 13.08. Η Φινλανδή Ρίτα Χούρσκε και η Ολλανδή Ναντίν Φίσερ βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, ωστόσο θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός για τηνκορυφή.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

800 μ. Γυναικών (17:50)


Η Γεωργία Δεσπολάρη θα αγωνιστεί στα 800μ. με τη 15η επίδοση έχοντας χρόνο 2:04.54. Η Τοπτάς από την Τουρκία είναι η μοναδική που έχει χαμηλότερη επίδοση, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να «κυνηγάει» Ολλανδία, και Τσεχία για να ανέβει ψηλότερα.

Με τις κορυφαίες του αγωνίσματος να απουσιάζουν, καλύτερο χρόνο έχει η Γαλλίδα Λένα Καντισουνον και ακολουθεί η Ελβετή Όντρεϊ Βέρο.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

1.500 μ. Ανδρών (18:10)


Ο Σέργιος Διακοστεφανής θα αγωνιστεί στα 1500μ. Ο 22χρονος πρωταθλητής έχει ατομικό ρεκόρ αρκετά χαμηλότερο από τους υπόλοιπους, με 3:47.99.

Οι αθλητές βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση, έχοντας όλοι βελτιώσει το ατομικό τους ρεκόρ φέτος. Ο Βρετανός Τζορτζ Μιλς έχει τον καλύτερο χρόνο (3:33.16) και ακολουθεί ο Ιταλός Πιέτρο Αρέσε (3:33.56).

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Δισκοβολία Ανδρών (18:15)


Ο Δημήτρης Παυλίδης θα αγωνιστεί στη δισκοβολία με την τέταρτη καλύτερη επίδοση, έχοντας 64.90μ. Ο κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα διεκδικήσει μια καλή θέση.

Ο Σουηδός Ντάνιελ Σταλ είναι το όνομα που ξεχωρίζει –απόντος του Κρίστιαν Τσεχ- με 70.93μ. Ακολουθεί ο Γερμανός Χένρικ Γάνσεν με 66.42 και ο Βρετανός Λόρενς Οκόγε με 66.15μ.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Τριπλούν Γυναικών (18:26)


Να πλησιάσει τον καλό της εαυτό θέλει Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν, όπου θα αγωνιστεί με τη 15η καλύτερη επίδοση με 12.91 (έχει 13.60 στον κλειστό). Η Ισπανίδα Άνα Πελετέιρο έχει την κορυφαία επίδοση, ωστόσο η Τουρκάλα Τούγκμπα Ντανισμάζ έχει κάνει 14.31 στον κλειστό (στον ανοιχτό περιορίστηκε στο 13.86).

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

400 μ. εμπ. Γυναικών (18:40)


Η Δήμητρα Γναφάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα 400μ., έχοντας τη δέκατη καλύτερη επίδοση με 56.24. Οι κορυφαίες, Μπολ και Νάιτ απουσιάζουν και η Φιλανδή Βιβί Λεχικόινεν έχει τον κορυφαίο χρόνο. Η Ολλανδή Πίτερς και η Βελγίδα Κλάες ακολουθούν.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

400 μ. εμπ. Ανδρών (19:05)


Ο Δημήτρης Λεβαντινός θα αγωνιστεί στα400μ. εμπ. Ο 26χρονος έχει τη 15η επίδοση, πάνω από τον Νορβηγό που δεν έχει αγωνιστεί φέτος.

Κορυφαίος είναι ο Ιταλός Αλεσάντρο Σιμπίλιο και ακολουθεί ο Ολλανδός Νικς Σμιντ και από κοντά ο Γερμανός Εμίλ Αγκιεκούμ.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Κυριακή 25/6

Ακοντισμός Γυναικών (16:25)


Την κορυφή κοιτάζει η Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό. Η 20χρονη πρωταθλήτρια έχει κορυφαία επίδοση για φέτος 63.65 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Μπροστά της έχει μόνο την κορυφαία για φέτος στην Ευρώπη, Σίγκριντ Μπόργκε.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ύψος Ανδρών (16:30)



Μια θέση στα ψηλά διεκδικεί στο άλμα εις ύψος ο Αντώνης Μέρλος. Ο έμπειρος άλτης, που έχει πλούσιες εμπειρίες από μεγάλες διοργανώσεις έχει φετινό ρεκόρ με 2.21μ.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη για τις πρώτες θέσεις. Ο Ολλανδός Ντούβε Άμελς βρίσκεται στην κορυφή και ακολουθεί ο Βέλγος Τόμας Καρμόι.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

200 μ. Γυναικών (17:00)


Η δεύτερη παρουσία της Πολυνίκης Εμμανουηλίδου, μετά τα 100μ. είναι στα 200μ, όπου πηγαίνει με αξιώσεις για ακόμα καλύτερο πλασάρισμα. Η 19χρονη πρωταθλήτρια πηγαίνει με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση (22.94) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φέρει πολύτιμους βαθμούς. Με καλύτερη επίδοση θα ξεκινήσει μόνο η Ολλανδή Λιέκε Κλαβέρ με 22.51.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

200 μ. Ανδρών (17:20)


Ο Γιάννης Γρανιτσιώτης θα αγωνιστεί στα 200μ. Ο 21χρονος πρωταθλητής χει φετινό ρεκόρ 21.06 (ατομικό στα 20.84) που τον κατατάσσει στη δωδέκατη θέση ανάμεσα σε 16 ομάδες.

Με την κορυφαία επίδοση ταξίδεψαν στην Πολωνία ο Γάλλος Ριάν Ζεζέ και ο Ιταλός Φίλιπο Τορτού, αμφότεροι με 20.30.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Σφαιροβολία Ανδρών (17:23)


Ο Οδυσσέας Μουζενίδης διεκδικήσει μια καλή επίδοση στη σφαιροβολία, έχοντας φετινό ρεκόρ 19.85 που τον τοποθετεί στη δέκατη θέση. Οι Ιταλοί δεν έστειλαν τον… καλύτερό τους για φέτος, Λεονάρντο Φάμπρι, αλλά τον Ζάνε Βέιρ που έχει την κορυφαία φετθνή επίδοση με 21.74. Ακολουθεί ο Τσέχος Τόμας Στάνεκ με 21.71.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Μήκος Γυναικών (17:50)


Η Βασιλική Χαϊτίδου θα αγωνιστεί στο μήκος, έχοντας τη 15η φετινή επίδοση με 6.07. Η Γερμανία δεν έστειλε το… δυνατό της χαρτί, με τις αθλήτριες από την Γαλλία και την Ιταλία να βρίσκονται στην κορυφή.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

3.000 μ. στιπλ Γυναικών (18:00)


Η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη θα αγωνιστεί στα 3000μ. στιπλ με φετινό ρεκόρ 9:58.21. Κορυφαία του αγώνα είναι η Πολωνη Αλίτσια Κόνιετσεκ και ακολουθεί η Ισπανίδα Μάρτα Σεράνο.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ύψος Γυναικών (18:20)


Στο κυνήγι βαθμών αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά η Τατιάνα Γκούσιν. Η έμπειρη άλτρια πλασάρεται στα… ψηλά, αφού έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση με 1.92. Οι πρωτοπόροι της ευρωπαϊκής κατάταξης απουσιάζουν -είτε είναι σε άλλη κατηγορία, είτε δεν αγωνίζονται- με τη Γαλλίδα Ναουάρ Μενικέ να βρίσκεται στην κορυφή και τη Βελγίδα Μέρελ Μάες να έχει την ίδια επίδοση με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ακοντισμός Ανδρών (18:28)


Ο Γιάννης Κυριαζής έχει την πέμπτη καλύτερη επίδοση στον ακοντισμό με φετινό ρεκόρ 82.17μ. Ο Τσέχος Γιακούμπ Βάντλεϊχ, που έχει την κορυφαία επίδοση για φέτος, δεν θα αγωνιστεί, με τον Γερμανό Τζούλιαν Βέμπερ να βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης και τον Βέλγο Τίμοθι Χερμάν να ακολουθεί.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

5.000 μ. Ανδρών (18:35)


Ο Μάριος Αναγνώστου θα αγωνιστεί με τα ελληνικά χρώματα στα 5.000μ. Ο 24χρονος πρωταθλητής των μεσαίων αποστάσεων έχει την ενδέκατη φετινή επίδοση (14:12.87), αλλά πέντε αθλητές θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση για φέτος. Βάσει ατομικών ρεκόρ έχει τη 14η επίδοση.

Ο Ισπανός Τέρις Εντικουμβενάγιο βρίσκεται στην πρώτη θέση και ο Βρετανός Τζόναθαν Ντέιβις στη δεύτερη.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

1.500 μ. Γυναικών (19:15)


Η Δάφνη Λαβασσά θα αγωνιστεί στα 1500μ. με τη 16η επίδοση (4:22.34), σε ένα από τα τελευταία αγωνίσματα των αγώνων.
Πρόκειται για ένα ακόμα αγώνισμα που απουσιάζουν τα μεγάλα ονόματα, όπως είναι η Μούιρ και η Χασάν. Την κορυφαία φετινή επίδοση έχει η Ιταλίδα Σινταγιέχου Βίσα και ακολουθεί η Ισπανίδα Εσθέρ Γκερέρο.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x