Στίβος

Συγκλονίζει ο Φραντζεσκάκης: «Παρέλυσε το μισό μου πρόσωπο, αντί για προπόνηση έμπαινα νοσοκομεία»

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον κράτησε εκτός δράσης σε ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας, μετά την επιτυχία στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στην κάμερα της Κρήτη TV, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Ο 23χρονος σφυροβόλος αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τη σεζόν υπέστη πάρεση προσωπικού νεύρου, με αποτέλεσμα να παραλύσει μέρος του προσώπου του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει μεγάλο μέρος των προπονήσεων, γεγονός όμως που δεν τον κράτησε μακριά από τον καλό του εαυτό.

Δείχνοντας τρομερή δύναμη ψυχής, ο Χανιώτης πρωταθλητής πάει... φουριόζος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, έχοντας εξασφαλίσει, ουσιαστικά, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, μέσω ράνκινγκ.

«Η χρονιά φέτος ήταν λίγο παράξενη. Είχα ένα παράξενο τραυματισμό, είχα πάθει πάρεση προσωπικού, είχε παραλύσει το μισό μου πρόσωπο. Τους δύο μήνες που κάνουμε την περισσότερη προπόνηση εγώ έμπαινα στα νοσοκομεία. Με πείραξε και το στομάχι, λόγω της κορτιζόνης που πήρα για το πρόσωπο. Είναι πολύ παράξενη χρονιά. Τώρα έχω βρει τον εαυτό μου και έχω ένα μήνα να προετοιμαστώ κατάλληλα για το Παγκόσμιο», ανέφερε αρχικά στο κρητικό Μέσο.

Για τη δύναμη που χρειάστηκε για να ξεπεράσει ό,τι του συνέβη, σχολίασε: «Μπορώ να ξεπερνάω τα εμπόδιά, απλά καλό θα ήταν να μην είχε συμβεί φέτος, γιατί αυτή η χρονιά ήταν ευκαιρία. Αρκετοί αντίπαλοι είναι σε όχι τόσο καλή κατάσταση, ήταν ευκαιρία να πλασαριστώ καλύτερα στο Παγκόσμιο. Δεν νομίζω ότι θα με επηρεάσει και τόσο πολύ, πιστεύω ότι θα κάνω καλή εμφάνιση. Έχω έναν μήνα μπροστά μου, θα επανέλθω εκεί που ήμουν».

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Στην ουσία έχει ανοίξει η πρόκριση για το Παρίσι και μέσω του ράνκινγκ, με τους αγώνες που έχω κάνει ήδη κατά 95% έχω προκριθεί. Ελπίζω να πιάσω και το όριο να είμαι ακόμα πιο ήσυχος, αλλά στην ουσία έχω προκριθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x