Μαχητικά Αθλήματα

Για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης U17 ο Παππάς

Το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης U17 θα διεκδικήσει την Τρίτη ο Λευτέρης Παππάς.

Ο Λευτέρης Παππάς «μάγεψε» Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης U17 της Τουρκίας κι έφτασε με χαρακτηριστική άνεση έως τον ημιτελικό των 80 κιλών της ελληνορωμαϊκής. Στο εναρκτήριο παιχνίδι ο Παππάς επικράτησε με 5-1 του Κροάτη Ζόνκο και πήρε την πρόκριση για τους «16».

Εκεί, αντιμετώπισε τον Ζινάι και επιβλήθηκε με πτώση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ούγγρος πρωταθλητής είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στα προημιτελικά, ο Παππάς αντιμετώπισε τον Αμερικανό Ουότερς και, με νέα μεγάλη εμφάνιση, επικράτησε 8-1 κι εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Εκεί, πάλεψε με τον Ρώσο Σκαρίν και ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή.

Πλέον, την Τρίτη θα παλέψει με τον νικητή της αναμέτρησης Αλίγιεφ (Αζερμπαϊτζάν) - Τερ Ματεβοσιάν (Αρμενία).

Από εκεί και πέρα, στα ρεπεσάζ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα αγωνιστεί ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τον Αχμαντλί. Ο Αζέρος πρωταθλητής έφτασε με ευκολία έως τον τελικό και θα έχει ακόμα μια ευκαιρία. Στα ρεπεσάζ, θα αντιμετωπίσει τον Γκρινγουντ (ΗΠΑ) κι, αν νικήσει, θα παλέψει με τον Μολδαβό Κερνέτχι. Σε περίπτωση που επικρατήσει, θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο με τον Ουζμπέκο Καριμιόνοφ.

Τέλος, στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ρίχνονται την Τρίτη οι: Θανάσης Τσινιάς (48κ.), Σωκράτης Κωνσταντινίδης (60κ.), Αρίων Κολιτσόπουλος (71κ.) και Δημήτρης Παππάς (92κ.).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x