Μαχητικά Αθλήματα

Για το χάλκινο μετάλλιο θα παλέψει η Πρεβολαράκη στο Παγκόσμιο πάλης

Η Μαρία Πρεβολαράκη ήταν εντυπωσιακή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης του Βελιγραδίου και την Πέμπτη διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο στα 58 κιλά.

Η Μαρία Πρεβολαράκη έφτασε έως τη ζώνη των μεταλλίων στα 74 κιλά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πάλης, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις και πλέον έχει δύο μεγάλες ευκαιρίες για να εξασφαλίσει το Ολυμπιακό «εισιτήριο».

Στο εναρκτήριο παιχνίδι, η Πρεβολαράκη νίκησε με 2-1 την Ουζμπέκα Κεουνιμιέβα και συνέχισε στη διοργάνωση.

Στη φάση των «16», κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Κινέζα Πανγκ και κατάφερε να σημειώσει μία επική ανατροπή. Παρά το γεγονός ότι έχασε από την «ασημένια» Ολυμπιονίκη του Τόκιο 4-1 ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, κατάφερε να το «γυρίσει» σε 7-4.

Ο πάγκος της Κίνας έκανε ένσταση, η οποία απορρίφθηκε κι, έτσι, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 8-4.

Η Ρουμάνα Ανα ήταν η αντίπαλος της Πρεβολαράκη στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια υπερίσχυσε της ισοπαλίας και με το 1-1 βρέθηκε στα ημιτελικά.

Στον αγώνα για την πρόκριση στον τελικό, όπου όποιος νικούσε θα εξασφάλιζε και την Ολυμπιακή πρόκριση, η Μαρία Πρεβολαράκη ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τη Γιαπωνέζα Φουτζινάμι. Επομένως, την Πέμπτη θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο, αλλά και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας δύο ευκαιρίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x