Γενικά

Ανανέωσε με Γκιώνη ο Παναθηναϊκός

Στην ομάδα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Παναγιώτης Γκιώνης, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Ερασιτέχνης.

Αθλητής του Παναθηναϊκού παραμένει ο Παναγιώτης Γκιώνης. Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ ανανέωσε τη συνεργασία του με το αντίστοιχο τμήμα των «πράσινων» για ακόμα έναν χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Γκιώνη στο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Σε μια ακόμα τεράστια ανανέωση προχώρησε ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Παναγιώτης Γκιώνης θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του πινγκ πονγκ θα είναι για μια ακόμα σεζόν στο αγαπημένο του "τριφύλλι" και θα ενισχύσει τον σύλλογο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αναμφίβολα, η παρουσία του στο "πράσινο" ρόστερ προσδίδει τεράστια ποιότητα και θα βοηθήσει ενεργά το τμήμα.

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com, ο Γκιώνης είπε πως: «Είναι μεγάλη η χαρά μου που συνεχίζω στον Παναθηναϊκό. Είναι τιμή μου να μετέχω στην ομάδα που υποστηρίζω και θεωρώ ότι με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Το τμήμα ανακοίνωσε και την παραμονή για έναν χρόνο και των Κώστα Αγγελάκη, Κώστα και Γιώργου Κωνσταντινόπουλλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x