Χάντμπολ

Ανακοίνωσε και Γιόνσον η ΑΕΚ

Ένα ακόμα μεγάλο «μπαμ» για την ΑΕΚ, η οποία απέκτησε και τον Γιόνσον

Οι μεταγραφές στην ερασιτεχνική ομάδα της ΑΕΚ συνεχίζονται. Η «κιτρινόμαυρη» ομάδα απέκτησε τον Σουηδό πλέι μέικερ, Φίλιπ Γιόνσον. Ο 28χρονος έρχεται την προσεχή Δευτέρα στην Αθήνα για να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Ο Γιόνσον είναι ένας παίκτης που παίζει άμυνα, βρίσκει τρόπους να σκοράρει, είναι εξαιρετικός στις ασίστ και στη συνεργασία με τα πίβοτ.
Να θυμίσουμε ότι είναι μια επιλογή από την σκανδιναβική σχολή, στην οποία οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη, καθώς οι μέχρι τώρα επιλογές τους έχουν αποδειχθεί εξαιρετικές.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:
H AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φίλιπ Γιόνσον. Ο 28χρονος (21/04/1995) Σουηδός πλέι μέικερ, ύψους 1,86 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Φίλιπ Γιόνσον έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη χώρα του στις Σάβεχοφ (2013-2015), Αράνα (2015-2018, 2020-2023), ΑΪΚ Στοκχόλμης (2018-19) και Λούγκι (2019-20). Την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Αράνα ήταν 3ος σε ασίστ στο Πρωτάθλημα, 6ος πιο επιδραστικός παίκτης και 11ος σκόρερ, οδηγώντας την ομάδα του στην 8άδα και τα πλέι οφ του σουηδικού Πρωταθλήματος.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Φίλιπ Γιόνσον δήλωσε στο aek.gr: «Νιώθω ενθουσιασμένος που υπογράφω σε ένα τόσο μεγάλο Σύλλογο, όπως η ΑΕΚ! Πιστεύω ότι θα είναι μία πολύ μεγάλη εμπειρία να αγωνιστώ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και στους ομίλους του EHF European League. Πάνω από όλα ανυπομονώ να συνεισφέρω στην ομάδα και να παίξω για τους φιλάθλους μας».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Τόλια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x