Χάντμπολ

ΑΕΚ: Ανανέωσε και παραμένει στο «τιμόνι» ο Αλβανός

Την επέκταση της συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Αλέξη Αλβανό ανακοίνωσε η ομάδα της ΑΕΚ στο χάντμπολ.

Συνεχίζει με τον Αλέξη Αλβανό στην τεχνική ηγεσία η ΑΕΚ!

Ο 43χρονος προπονητής που δεν κατάφερε την περσινή σεζόν να κατακτήσει το πρωτάθλημα όταν είχε αναλάβει στο τέλος, πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση της Ένωσης και φέτος με 3-2 στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό κατέκτησε τον τίτλο.

Έτσι, η ανανέωση της συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ήταν δεδομένη, με τον Αλέξη Αλβανό να ευχαριστεί τη διοίκηση στις δηλώσεις του, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλβανό, ο οποίος θα παραμείνει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Αλέξης Αλβανός ανέλαβε τα προπονητικά ηνία της πρώτης ομάδας τον Μάιο του 2022. Ένα χρόνο μετά, η ΑΕΚ πανηγύρισε την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος
».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας  ο Αλέξης Αλβανός δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στο τιμόνι της ΑΕΚ, γνωρίζοντας απολύτως τις απαιτήσεις και τους στόχους και της επόμενης χρονιάς. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την απόφαση να πορευτούμε μαζί για να επαναλάβουμε μια επιτυχημένη χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x