Χάντμπολ

Ανακοίνωσε Μετζρί η ΑΕΚ

Στην ομάδα χάντμπολ γυναικών της ΑΕΚ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Ραούα Μετζρί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής τη Δευτέρα.

Χαντμπολίστρια της ΑΕΚ είναι κι επίσημα τη Δευτέρα η Ραούα Μετζρί. Η Ερασιτεχνική Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση της 27χρονης διεθνούς Τυνήσιας πίβοτ για τον επόμενο χρόνο.

Η Μετζρί τα τελευταία χρόνια κατέκτησε τίτλους με την Κλαμπ Αφρικέιν της πατρίδας της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την αθλήτρια Ραούα Μετζρί. Η διεθνής 27χρονη Τυνήσια πίβοτ αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες και εξελίξιμες αθλήτριες της Τυνησίας. Τα τελευταία χρόνια διέπρεψε με τη φανέλα της Κλαμπ Αφρικέιν, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Τυνησίας, ενώ παράλληλα κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Αραβίας.

Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Τυνησίας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Ραούα Μετζρί δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που εντάσσομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ και θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για αυτή τη συναρπαστική ευκαιρία που μου δίνεται. Η ΑΕΚ έχει πλούσια ιστορία και μεγάλη φήμη σε όλο τον κόσμο σε όλα τα σπορ και είναι τιμή μου να αγωνίζομαι σε ένα τόσο φημισμένο σύλλογο.

Έχω κάνει την έρευνά μου για την ΑΕΚ. Γνωρίζω την πλούσια ιστορία της ΑΕΚ και τις αξίες που πρεσβεύει. Δεσμεύομαι να τα δώσω όλα για να αφήσω το "στίγμα" μου στην ΑΕΚ και να συνεισφέρω σε νέες επιτυχίες. Θέλω να τα δώσω όλα στο γήπεδο, να κατακτήσουμε νίκες και να φέρουμε τρόπαια στον σύλλογο και τους φιλάθλους μας.

Θα δουλέψω σκληρά, θα υπερβώ τα όρια μου και, μέσω της βοήθειας και από τις πιο έμπειρες αθλήτριες και το προπονητικό τιμ, θα βελτιωθώ. Ευχαριστώ για τη μεγάλη ευκαιρία. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ και να τα δώσω όλα για νέες επιτυχίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x