Χάντμπολ

Τέλος από την ΑΕΚ ο Αλβανός

Την αιφνιδιαστική λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας χάντμπολ ανδρών, Αλέξη Αλβανό, ανακοίνωσε σήμερα η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Ο Αλέξης Αλβανός δε θα συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΚ στο χάντμπολ, καθώς η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε σήμερα (22/09) την μάλλον αιφνιδιαστική ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 43χρονο τεχνικό.

Πλέον η ΑΕΚ βρίσκεται στην αναζήτηση νέου προπονητή για την ανδρική ομάδα χάντμπολ, ενώ προσωρινά θα πορευθεί με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας, Στέλιο Σεϊρεκίδη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινεί συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλβανό.

Ο Αλέξης Αλβανός ανέλαβε τα ηνία της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ τον Μάιο του 2022 και την περασμένη αγωνιστική περίοδο οδήγησε την «Ένωση» στην κορυφή της Handball Premier, ενώ νωρίτερα θήτευσε με επιτυχία στα τμήματα υποδομής κατακτώντας τίτλους και διακρίσεις με την εφηβική ομάδα.

Θα αποτελεί πάντα ένα λαμπρό κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΚ, όχι μόνο σαν παίκτης, αλλά και σαν προπονητής. Η Διοίκηση της ΑΕΚ και ολόκληρη η οικογένεια του «Δικεφάλου» ευχαριστούν τον Αλέξη Αλβανό για την πολύτιμη προσφορά του και παράλληλα του εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Αλέξη, εις το επανιδείν!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x