Χάντμπολ

Αρβανίτης: «Έτσι πρέπει να είναι οι τελικοί»

Χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Γιάννης Αρβανίτης. «Ο κόσμος ήταν τρομερός», είπε για την ατμόσφαιρα στο κλειστό των Λιοσίων.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Διομήδη Άργους και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε ο Γιάννης Αρβανίτης. Ο τεχνικός της «Ένωσης» χαρακτήρισε «κλειδί» για το τελικό αποτέλεσμα την άμυνα της ομάδας του.

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» στο κλειστό των Λιοσίων.

Αναλυτικά:

« Ένα παιχνίδι το οποίο είχε πολύ άγχος και ένταση. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν εντυπωσιακή. Νομίζω ότι μόνο σε κάποιες λάθος αλλαγές βρήκανε λύσεις. Εκεί πατήσαμε και νικήσαμε. Η επιθετική μας λειτουργία ήταν κακή. Πρέπει να παίξεις καλά για να κερδίσεις. Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν τρομερός. Έτσι πρέπει να είναι οι τελικοί. Να έχουν παλμό, ένταση, θέαμα. Είμαι περήφανος για τον κόσμο που μας ακολουθάει παντού. Παπαδιονυσίου, Οικονόμου, Νικολαϊδης έκαναν καλό παιχνίδι. Είμαστε περήφανοι για αυτούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x