Χάντμπολ

«Δώσαμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ»

Περήφανος για τη χαρά που έδωσε στους φίλους της ΑΕΚ η ομάδα χάντμπολ με την κατάκτηση του νταμπλ δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σπύρος Μπαλωμένος.

Ενθουσιασμένος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ (μετά το 25-24 επί του Διομήδη) παρουσιάστηκε ο Σπύρος Μπαλωμένος.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, o Έλληνας περιφερειακός στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε στη διάρκεια της σεζόν.

Δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος, δε, που έγινε η αιτία για να πάρουν μια μεγάλη χαρά οι φίλοι της.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο. Ξέραμε από πριν ότι θα κριθεί στο τέλος το ματς. Είχαμε όμως αρκετά την κατοχή στα τελευταία λεπτά και αυτό -σε συνδυασμό με τον περιορισμό των λαθών που κάναμε- μας έδωσε το δικαίωμα να πάρουμε τη μεγάλη νίκη», ανέφερε για το αγωνιστικό κομμάτι ο Μπαλωμένος.

Αφού τόνισε λοιπόν χαρακτηριστικά ότι «διαλυθήκαμε και ενωθήκαμε πολλές φορές αυτή τη χρονιά», κατέληξε: «Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, αλλά είχαμε πάντα πίστη πως θα τα καταφέρουμε. Κερδίσαμε το νταμπλ μετά από 35 χρόνια, δώσαμε χαρά σε όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει αιτία ώστε η ομάδα να πατήσει σε ακόμα καλύτερες βάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x