Χάντμπολ

Γνωστοί έγιναν οι αντίπαλοι της ΑΕΚ για το ΕΗF European League

Στον 2ο όμιλο με Γκόρνικ Ζάμπρζε, Κρίενς Λουκέρνη και τον νικητή του ζευγαριού Ίσταντς-Αννόβερο κληρώθηκε η ΑΕΚ.

Η ομάδα Χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ επιστρέφει στην διοργάνωση μετά τη σεζόν 2021/22. Η «Ένωση» όπως έγινε γνωστό μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στη Βιέννη, θα αντιμετωπίσει τις Γκόρνικ Ζάμπρζε (Πολωνία), Κρίενς Λουκέρνη (Ελβετία) και το νικητή του ζευγαριού Ίσταντς (Σουηδία)- Αννόβερο (Γερμανία).

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των ομίλων του EHF European League, όπου πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη. Η «Ένωση», η οποία αγωνίστηκε στην εν λόγω διοργάνωση τη σεζόν 2021/22, επιστρέφει ούσα πρωταθλήτρια Ελλάδας.
Έτσι, η ΑΕΚ κληρώθηκε στο Group B, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τις Γκόρνικ Ζάμπρζε, Κρίενς Λουκέρνη και το νικητή του ζευγαριού Ίσταντς-Αννόβερο.
Θυμίζουμε πως στο νέο φορμάτ της διοργάνωσης προβλέπεται πως οι 32 ομάδες θα αγωνιστούν σε 8 ομίλους χωρισμένους σε 4 ομάδες. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στον κύριο γύρο, όπου εκεί χωρίζονται ξανά σε 4 ομίλους των 4 ομάδων. Οι πρώτες των ομίλων προκρίνονται απευθείας στους προημιτελικούς, ενώ οι ομάδες που κατατάσσονται στη δεύτερη και στην τρίτη θέση παίζουν play-off, σε εντός και εκτός έδρας αγώνες.
Μετά τους προημιτελικούς, οι τέσσερις καλύτερες ομάδες προκρίνονται στο Final 4, που είναι προγραμματισμένο για τις 25/26 Μαΐου του 2024.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x