Χάντμπολ

Γραμματικός: «Είχαμε δουλέψει στην προπόνηση και ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε»

Στο πως έπαιξε ο Ολυμπιακός σε άμυνα και επίθεση στάθηκε ο Νίκος Γραμματικός μετά την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» επί της Τρογκίρ.

Ο Νίκος Γραμματικός τόνισε πως και τα δύο ματς του Ολυμπιακού με την Τρογκίρ ήταν περίεργα, χαρακτήρισε καλή την εικόνα των παικτών του στη δεύτερη αναμέτρηση των «32» του EHF Cup και ζήτησε να συνεχίσουν να διεκδικούν όλους τους τίτλους.

Αναλυτικά: «Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, όπως και το πρώτο. Η Τρογκίρ προσπάθησε να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό, παίζοντας 7-6. Είχαμε δουλέψει στην προπόνηση, κάναμε αρκετές άμυνες, πετύχαμε πολλά γκολ, έχοντας έξω τον τερματοφύλακα.

Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των παιδιών, θα μπορούσαμε ίσως να ήταν η άμυνά μας λίγο κάτω από 28 γκολ. Δικαιολογούμαστε, όμως, καθώς είχαμε πολλά δίλεπτα. Ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, είμαι πολύ ευχαριστημένος, συνεχίζουμε, έχουμε άλλους τρεις τελικούς ως το φινάλε του έτους, το κεφάλι κάτω».

Ο Ιβάν Σλίσκοβιτς τόνισε πως: «Παίξαμε πολύ καλά και ξεκινήσαμε πολύ σοβαρά το ματς, όμως, σίγουρα, υπήρχαν και κάποιες καλές στιγμές της Τρογκίρ κι όχι δικές μας, αλλά γενικά, παίξαμε πολύ καλά. Συνεχίζουμε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε, το επόμενό μας ματς είναι με τον Δούκα. Θέλουμε νίκες ως το τέλος του χρόνου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x