Χάντμπολ

Γραμματικός: «Καταναλώσαμε πολλή ενέργεια, αλλά τα καταφέραμε»

Στον σκληρό αντίπαλο που είχε να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τελικό του f4 του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών στάθηκε ο Νίκος Γραμματικός μετά τη νίκη επί του Δούκα.

Ο Νίκος Γραμματικός τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού κατανάλωσαν πολλή εν'εργεια α στα δύο ματς του f4 του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών με ΑΕΚ και Δούκα κι έδωσε συγχαρητήρια σε όλο το stuff των «ερυθρολεύκων» για την επιτυχία της κατάκτησης του τροπαίου.

Αναλυτικά: «Πάρα πολύ έντονο διήμερο. Μετά το ματς με την ΑΕΚ, ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα με "όπλο" της το τρανζίσιον. Καταναλώσαμε πολύ μεγάλη ενέργεια χθες στον ημιτελικό, πολλά παιδιά ήταν από τραυματισμούς, όμως τα καταφέραμε. Θέλω να ευχαριστήσω το stuff, τους παίκτες και τον κόσμο που ήταν εδώ, ένα πολύ δυνατό διήμερο. Συγχαρητήρια σε όλους, από αύριο ξεκινάμε για τους τελικούς στο πρωτάθλημα».

Πέτρος Κανδύλας (αρχηγός Ολυμπιακού): «Ήθελα να βγω ψεύτης και να είναι σήμερα ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά το είχα πει στους συμπαίκτες μου ότι ο Δούκας θα "πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι" του. Είναι νεανική ομάδα που δεν μας ταιριάζει καθόλου.

Πολλά συγχαρητήρια στον Δούκα. Εμείς ήμασταν κουρασμένοι, κάναμε λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να τρέξει. Στο τέλος, βγάλαμε την ποιότητά μας, πολύ μεγάλα γκολ από τον Παπαδόπουλο, φανταστικό τελείωμα από τον Δομπρή, ο Μπάουερ ήταν εκεί όταν χρειάστηκε, συγχαρητήρια σε όλους. Το θέλαμε πολύ και τώρα πάμε για το νταμπλ».

Τόμας Μπάουερ (MVP Final Four): «Κατά τη διάρκεια αυτού του Final-4, το πιο σημαντικό είναι ότι δείξαμε πως μπορούμε να τους νικήσουμε όλους και ότι είμαστε ομάδα για τρόπαια. Έχουμε ακόμα μία δουλειά να κάνουμε, αφού έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα.

Μπορούμε να εγγυηθούμε μέγιστο μαχητικό πνεύμα για τους τελικούς του πρωταθλήματος που ακολουθούν. Τώρα, γιορτάζουμε το δεύτερο τρόπαιο της χρονιάς κι από αύριο θα επικεντρωθούμε να πάρουμε και το τρίτο, το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x