Χάντμπολ

Η αποστολή της Εθνικής χάντμπολ για Ολλανδία

Με προπόνηση στο «Σπίτι του Χάντμπολ» ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία της Εθνικής χάντμπολ ανδρών για το δεύτερο ματς με Ολλανδία την Κυριακή για τα μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο του 2025.

H Εθνική χάντμπολ ανδρών ολοκλήρωσε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη την προετοιμασία της για το δεύτερο ματς με την Ολλανδία την ερχόμενη Κυριακή για τα μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025 και το πρωί του Σαββάτου θα αναχωρήσει με προορισμό το Ντίσελντορφ, ενώ από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Αϊντχόφεν, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 12ης του μήνα στις 17:00.

Τη 17άδα της Εθνικής την αποτελούν οι: Mπόσκος (Χενίλ- Ισπανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Μπουντεσλίγκα-2/Γερμανία), Παπαβασίλης, Σάββας, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Τζηράς (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Κεδέρης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Μάλλιος (ΑΕΚ), Θ. Παπάζογλου, Λ. Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Bianco Monte Δράμα), Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα)

Εκτός έμειναν οι Δομπρής, Τσακουρίδης και Τζωρτζίνης.

Στην αποστολή μετέχουν, επίσης, ο Πρόεδρος της ΟΧΕ, Κώστας Γκαντής, οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Γιώργος Ζαραβίνας, Γιώργος Μαστορογιάννης, Ηλίας Μάντζος, ο τεχνικός σύμβουλος Εθνικών ομάδων, Γκι Πετιτζιράρ, η συντονίστρια Εθνικών ομάδων, Κατερίνα Γεωργούτσου, οι φυσιοθεραπευτές Άγγελος Παππάς, Παύλος Καλαβάζης κι ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΧΕ, Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x