Χάντμπολ

Έχασε, αλλά ελπίζει ο ΠΑΟΚ

Σε ένα πραγματικό «θρίλερ», ο ΠΑΟΚ έχασε 26-27 από τη Λιντς στην Αυστρία στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «64» του EHF Cup χάντμπολ ανδρών, αλλά ελπίζει βάσιμα στην πρόκριση.

Ήττα ελπίδας στην Αυστρία για ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» έχασε από τη Λιντς 26-27 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «64» του EHF Cup χάντμπολ ανδρών και στη ρεβάνς του επόμενου Σαββάτου μπορεί να επικρατήσει τουλάχιστον με +2 και να προκριθεί στους «32» της διοργάνωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πήρε σημαντικές βοήθειες από την περιφέρειά του, όμως η Λιντς προηγήθηκε 10-5. Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ μείωσε σταδιακά σε 13-11, όμως οι Αυστριακοί εκμεταλλεύτηκαν τις δύο δίλεπτες αποβολές των Νικολαΐδη, Μποτσκάρεφ κι έφτασε στο 16-12 στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λιντς έφτασε στο 17-14, όμως οι Καλόμοιρος, Παπάζογλου βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να μειώσει σε 21-19. Ο «δικέφαλος» συνέχισε να παίζει εξαιρετική άμυνα, βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση από την περιφέρειά του και μείωσε 26-25. Ο Χάμζιτς έκανε το 27-25, ωστόσο ο Μποτσκάρεφ σκόραρε στην τελευταία επίθεση του παιχνιδιού για το 27-26.


ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκιγκόφ, Λαδάκης 3, Ελευθεριάδης 3, Τσαμουρίδης, Παπαγεωργίου 3, Νικολαΐδης 1, Παπάζογλου Θ. 5, Κουκμίσης Κ. 2, Παπάζογλου Λ., Τσαναξίδης, Κουκμίσης Ν., Μπάτζιος, Καλόμοιρος 6, Μποτσκάρεφ 5, Τζωρτζίνης 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x