Χάντμπολ

«Σφραγίζει» την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Με στόχο την πρόκριση στους «32» του EHF χάντμπολ ανδρών αγωνίζεται στις 18:00 ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σάσαρι στο κλειστό της Ηλιούπολης.

Έτοιμος για τους «32» του EHF Cup χάντμπολ ανδρών είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 18:00 τη Σάσαρι στη ρεβάνς του υπέρ τους 31-24 στη Σαρδηνία την περασμένη εβδομάδα από τον πρώτο αγώνα των «64» της διοργάνωσης και χρειάζονται απλά ένα οποιαδήποτε ισόπαλο σκορ ή νίκη και, στη χειρότερη περίπτωση, ήττα με έξι γκολ διαφορά για να προκριθούν στον δεύτερο γύρο.

Ο Νίκος Γραμματικός τόνισε πως: «Το δεύτερο παιχνίδι αύριο κόντρα στη Σάσαρι. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό σημείο, η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Είχαμε διπλή προπόνηση σήμερα. Αύριο, πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και, φυσικά, να νικήσουμε και να προκριθούμε.

Η ομάδα είναι καλά, τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση, πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση. Είχα πει ότι το αποτέλεσμα το αυριανό εξαρτάται μόνο από τη δική μας απόδοση και αυτό λέω και τώρα, θέλω να κάνουμε μια σοβαρή εμφάνιση και να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι».

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης συμπλήρωσε πως: «Η ομάδα μας αύριο δίνει ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια της χρονιάς κι είναι το πρώτο εντός έδρας. Όπως έχουμε πει, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για εμάς είναι μια πρόκληση και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, κοιτώντας κάθε γύρο και κάθε ματς ξεχωριστά.

Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη, σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση στην Ιταλία και θέλουμε όλοι μας να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό κι αύριο, ώστε να πανηγυρίσουμε στο τέλος την πρόκριση. Σημαντικός παράγοντας σε αυτήν την προσπάθεια θα είναι και ο κόσμος μας. Θέλουμε τον κόσμο μας στο κλειστό της Ηλιούπολης, να δώσει στην ομάδα μας την ώθηση που χρειάζεται, όπως μόνο ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x