Χάντμπολ

«Έπιασε» δουλειά ο Ολυμπιακός

Η Δευτέρα σήμανε την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Έφτασε η ώρα για να αρχίσει προετοιμασία η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού. Τη Δευτέρα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την πρώτη τους συγκέντρωση στο ΣΕΦ, παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, των Γρηγόρη Τζίμπουλα, Πάνο Παπαντωνόπουλου, Χρήστου Τσιγαρίδα, Ιβάν Βίντα, Δημήτρη Τζηρά, Ιβάν Σλίσκοβιτς, Μίχα Κάβτσιτς, Σάββα Σάββα και με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ την επόμενη σεζόν.

Ο Νίκος Γραμματικός τόνισε: «Αρχή της προετοιμασίας, το ευχάριστο είναι ότι βρίσκονται όλα τα παιδιά εδώ, φαίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά, βήμα-βήμα, και να διεκδικήσουμε όποιο στόχο έχουμε μπροστά μας, το Κύπελλο, το πρωτάθλημα, το Σούπερ Καπ και να κάνουμε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Έχουμε τους παίκτες, υπάρχει η ποιότητα για να ζητήσουμε πολλά πράγματα, χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα να δουλέψουμε, να γίνουμε σκληροί, να "δέσουμε" και να γίνουμε ομάδα, με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουμε.

Ο κόσμος είναι δίπλα μας, θέλουμε να συνεχίσει να είναι δίπλα μας. Όπως έχει πει ο πρόεδρος και η διοίκηση, η έδρα μας θα είναι πάλι στην Ηλιούπολη, θέλω κι εγώ και οι παίκτες να τους δώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ικανοποίηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x