Χάντμπολ

Έκανε εντυπωσιακά το 3/3 ο Ολυμπιακός και τώρα Ευρώπη!

Ο Ολυμπιακός νίκησε 34-19 το Ζαφειράκη Νάουσας, έκανε το 3/3, ανεβάζοντας την ψυχολογία του πριν τη «μάχη» με τη Σάσαρι για το EHF European Cup.

Άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό και 3/3. Οι Πειραιώτες «καθάρισαν» με 34-19 το Ζαφειράκη Νάουσας, συνεχίζοντας με το απόλυτο στην Handball Premier και πήραν ψυχολογία πριν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Για ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκαν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς έκλεισε το πρώτο μέρος με σκορ 15-12, παρά το δυνατό τους ξεκίνημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθούν με 3-0 και 5-2.

Στο β’ μέρος, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με +5 (17-12), αλλά και +7 στη συνέχεια (20-13). Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες πήραν μεγάλη ώθηση και… χάθηκαν, έχοντας τον Τζιμπούλα σε καλή μέρα. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 34-19.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση του Σαββάτου (14/10, 19:30) με τον δευτεραθλήτρια της διοργάνωσης και κάτοχο του Κυπέλλου Ιταλίας, Ρέιμοντ Σάσαρι, στη Σαρδηνία για τον 2ο γύρο του EHF European Cup.

Μετά το φινάλε του αγώνα ο Δημήτρης Τζηράς δήλωσε: «Το ματς με τον Ζαφειράκη ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, ο Ζαφειράκης είναι μια πολύ δουλεμένη ομάδα, τρέχουν καλά. Πιστεύω, αν και μπήκαμε μουδιασμένοι στο ματς, στη συνέχεια βρήκαμε τα πατήματά μας και φτάσαμε στο μεγάλο σκορ. Ήταν μια καλή πρόβα ενόψει της Ευρώπης, Παρασκευή ταξιδεύουμε στην Ιταλία, παίζουμε το Σάββατο. Τα ευρωπαϊκά ματς είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς φέτος, στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x