Χάντμπολ

Τούμπαρε την Δράμα με σούπερ ανατροπή και κατέκτησε το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ!

Το τέταρτο Κύπελλο της ιστορίας του κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος με μεγάλη ανατροπή στο φινάλε τούμπαρε την μαχητική Δράμα, επικρατώντας με 21-20 στον τελικό του 20ού Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας!

Το τέταρτο Κύπελλο της ιστορίας του κατέκτησε ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (07/04) σε έναν συναρπαστικό τελικό απέναντι στην Bianco Monte Δράμα στο Γυμναστήριο Κανήθου της Χαλκίδας!

Ο «δικέφαλος του βορρά» χρειάστηκε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή στο φινάλε απέναντι στην μαχητική Δράμα και με πέναλτι του Νίκου Κουκμίση 10 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, πήρε τη νίκη στον μεγάλο τελικό του 20ού Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας χάντμπολ Ανδρών με σκορ 21-20!

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ, πηγαίνοντας αποδυτήρια στην απόλυτη ισορροπία και το 9-9.

Η Δράμα μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβάζοντας σταδιακά τη διαφορά, φτάνοντας στο +4 στο 45' (13-17) και στο +3 (16-19) στο 50'. Χάρη στην καλή τους άμυνα, οι Θεσσαλονικείς ροκάνισαν τη διαφορά, παίρνοντας τελικώς την σπουδαία αυτή νίκη με το πέναλτι του MVP και «χρυσού σκόρερ», Κουκμίση!





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x