Χάντμπολ

Στη Λευκόβρυση τα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟΚ στο χάντμπολ γυναικών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Χασεκίδη με τον Λάζαρο Μαλούτα και τον Ζήση Μάρα όσον αφορά τη «μετακόμιση» της ομάδας χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ για τα ματς στο European League.

Η ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ θα δώσει τους σημαντικούς ευρωπαϊκούς αγώνες του την επόμενη σρζόν στο γήπεδο της Κοζάνης, όπως ξεκαθαρίστηκε κι αποφασίστηκε την Κυριακή στη συνάντηση του υπεύθυνου του τμήματος, Δημήτρη Χασεκίδη, με τους υπεύθυνους διοικητικούς κι αθλητικούς παράγοντες της πόλης της Δυτικής Μακεδονίας.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε εξαιρετικό πλαίσιο και σε αυτό αναφέρθηκε ο κ. Χασεκίδης. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι ως ΠΑΟΚ από τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον Δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα και τον πρόεδρο του Οργανισμού, Ζήση Μάρα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του συλλόγου μας, η οποία συμμετάσχει στο EHF European League, δηλώνει ως έδρα της το ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, ένα γήπεδο ‘στολίδι σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ευχαριστώ, από καρδιάς, τον κύριο Δήμαρχο, Λάζαρο Μαλούτα και τον Πρόεδρο, Ζήση Μάρα, τόσο για την άμεση αντίδραση- έγκριση του αιτήματος που δηλώσαμε ως ΠΑΟΚ, όσο και για την εγκάρδια συνάντηση που είχαμε σε όλα τα επίπεδα τα οποία αφορούν τον αθλητισμό κι όχι μόνο. Πλέον, καλούμε όλο τον φίλαθλο κοινό της Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα το φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ, με κέντρο την Κοζάνη και των γύρω περιοχών, να στηρίξουν την ομάδα μας και το άθλημα στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης.

Πιστεύω ότι στους αγώνες τους οποίους θα δώσουμε το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Ελπίζω κι είμαι βέβαιος ότι κι οι υπόλοιποι φορείς της περιοχής, όπως είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η τοπική κοινωνία γενικότερα κι οι επιχειρηματίες της Κοζάνης θα δουν με θετικό πνεύμα το συγκεκριμένο εγχείρημα και θα συνδράμουν στον βαθμό τον οποίο τους αναλογεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x