Χάντμπολ

Τζούκιτς για ΑΕΚ-Ολυμπιακός: «Μάχη μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων, θα την παρακολουθήσουν σ' όλα τα Βαλκάνια»

Οι δηλώσεις του Ντράγκαν Τζούκιτς ενόψει του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική της Handball Premier.

Ως μια μάχη ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, την οποία θα παρακολουθήσουν φίλαθλοι από όλα τα Βαλκάνια, χαρακτήρισε ο Ντράγκαν Τζούκιτς το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (16/12, 20:00) στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική της Handball Premier.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη.

«Μια μάχη μεταξύ των δύο καλύτερων και αήττητων ομάδων είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσεις το πρώτο μέρος της σεζόν και ένα χαντμπολικό θέαμα που θα παρακολουθήσουν φίλαθλοι, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά απ' όλα τα Βαλκάνια. Ο αντίπαλός μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει μια εξαίρετη ομάδα και μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά και τη νίκη στο Super Cup. Εμείς από την άλλη μεριά παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και θέλουμε να πάρουμε την ρεβάνς.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως και οι δύο ομάδες είναι έτοιμες και θα κάνουν το καλύτερο για να κερδίσουν το παιχνίδι. Το καθήκον και η υποχρέωσή μας, είναι να κάνουμε τα πάντα να συμβεί, σε ένα αθλητικό πνεύμα και να αφήσουμε τον καλύτερο να κερδίσει. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε εμείς αυτοί
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζούκιτς στο aek.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x