Χάντμπολ

Τζούκιτς: «Παλέψαμε με τόσα προβλήματα και νιώθω περήφανος για αυτό»

Στις αντιξοότητες που υπήρχαν στην ΑΕΚ πριν την αναμέτρηση με την Κρίενς στάθηκε ο Ντράγκαν Τζούκιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στα Άνω Λιόσια.

Ο Ντράγκαν Τζούκιτς τόνισε πως νιώθει περήφανος για την προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Κρίενς και θεωρεί πως η Ένωση άξιζε να νικήσει, αφού βρισκόταν σταθερά μπροστά, θεωρεί σημαντικό κάθε βαθμό που θα παίρνουν σε έναν ισορροπημένο όμιλο και στάθηκε στην αναμονή για τους τραυματίες.

Αναλυτικά: «Καλησπέρα σε όλους, είμαι για πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο και μιλάω ως προπονητής της ΑΕΚ. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον αντίπαλο προπονητή και σε όλους για την προσπάθεια. Ήταν μια μεγάλη μάχη όπως είδατε. Είμαι πολύ περήφανος για το τιμ μου και για την ομάδα μου. Ο Βύρωνας τα είπε πολύ σωστά.

Αξίζαμε να νικήσουμε γιατί ήμασταν συνέχεια μπροστά στο σκορ. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι πολύ σπουδαίο και για την ομάδα μου και για το ελληνικό χάντμπολ. Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος για την εκπροσώπηση της χώρας. Είναι ένα δύσκολο και ισορροπημένο γκρουπ. Τα δώσαμε όλα σε πολύ δύσκολες συνθήκες και είναι μια νίκη υπερηφάνειας. Δεν έχουμε τώρα νεότερα για τους τραυματίες, άρα θα περιμένουμε αύριο το πρωί».

Ο Βύρων Παπαδόπουλος συμπλήρωσε πως: «Συγχαρητήρια στα παιδιά της Κριένς. Ήταν το ματς της χρονιάς για εμάς και μόνο όσοι ζούμε σε αυτή την ομάδα το καταλαβαίνουμε. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παλέψαμε, είχαμε πολλές αντιξοότητες μέσα στο ματς.
Στο τέλος, ενώ νικούσαμε σε όλο το ματς, ήταν κοντά στο να πάρουν την ισοπαλία. Κάναμε μια σπουδαία νίκη και ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, ειδικά στο τέλος».

Ερωτηθείς για τα προβλήματα με το γηπεδικό, απάντησε: «Είδατε ότι δεν αναφέρθηκα καθόλου, αντιμετωπίζουμε τρελές δυσκολίες, αλλάζουμε κάθε μέρα γήπεδο. Αυτή η ομάδα αξίζει να έχει το γήπεδό της. Είδατε παιδιά να βγαίνουν με κράμπες και θλάσεις. Έχουμε αλλάξει επτά γήπεδα σε δέκα μέρες. Ήρθε η ώρα να γίνει κάτι κι από την πολιτεία και να βρεθεί μια λύση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x