Mini Football

Η NOVA τα δικαιώματα του miniEURO 2013

Η NOVA είναι εκείνη τελικά που θα μεταδώσει το miniEURO 2013 όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Η NOVA είναι εκείνη τελικά που θα μεταδώσει το miniEURO 2013 όπως ανακοινώθηκε σήμερα. Παράλληλα, η ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης αποτελεί κλειδί στη συμφωνία αυτή και ακρογωνιαίος λίθος για την μεγάλη παραγωγή. Την ίδια ώρα 19 ευρωπαϊκά κανάλια θα προβάλλουν τη μεγάλη διοργάνωση που θα διαφημίσει τη χώρα μας στο εξωτερικό, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σημαντική ήταν η συμφωνία που επετεύχθει ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ΜiniFootball και τη NOVA, η οποία θα μεταδώσει το miniEURO 2013 το οποίο θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου. Σε άμεση συνεργασία με τη ΝΕΑ Τηλεόραση, τον τηλεοπτικό σταθμό των Χανίων που θα αναλάβει τη μεγαλόπνοη παραγωγή, σε ένα τόλμημα πρωτοφανές για τα δεδομένα του νησιού, εικόνα και ήχος από τη διοργάνωση θα μεταδοθούν τόσο στους τηλεοπτικούς δέκτες της χώρας μας, όσο και σε αυτούς του εξωτερικού!

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι 19 ευρωπαϊκά δίκτυα θα μεταφέρουν στους τηλεθεατές τους τους αγώνας των 24 χωρών που θα διεξαχθούν στην πρότυπη αθλητική εγκατάσταση, η οποία θα στηθεί στο αμμώδες της παραλίας της πόλης, ειδικά για τον σκοπό αυτό! Φυσικά η άμμος θα σκεπαστεί με υπερσύγχρονο τεχνητό χλοοτάπητα και η κατασκευή αναμένεται αισθητικά να μας αφήσει άφωνους.

Από τα κανάλια της Nova θα έχουμε πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση όλους τους αγώνες της Επίλεκτης Ελληνικής Ομάδας αλλά και όλα τα σημαντικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, η Ελληνική ομάδα, την Πέμπτη 10/10, στις 21:00, αγωνίζεται στην πρεμιέρα απέναντι στην Τουρκία. Ο 2ος αγώνας μας είναι κόντρα στην Λιθουανία την Παρασκευή 11/10 στις 17:00 και το 3ο ματς για τον Α’ όμιλου θα βρει τους παίκτες μας απέναντι στην Ιταλία το Σάββατο, 12/10, στις 13:00. Όσον αφορά την τελετή έναρξης που θα προηγηθεί του αγώνα με την Τουρκία, στις επόμενες ημέρες θα γίνουν περισσότερες πληροφορίες γνωστές (σχετικά με την μετάδοση πάντα). Παράλληλα, σημαντικά ματς της ημέρας θα μεταδίδονται μαγνητοσκόπηση, προκειμένου οι κορυφαίες στιγμές του miniEURO 2013 να μπορούν να μπουν στα σπίτια όλων των φίλων του αθλήματος, παράλληλα με την εικόνα του Ρεθύμνου, ενώ ημιτελικά και Τελικά φυσικά και θα αποτελέσουν προτεραιότητα στο πρόγραμμα των μεταδόσεων.

Υπενθυμίζεται πως η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ΠΕΠΣ Σάλας, επίσημου φορέα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου μικρότερων διαστάσεων στην Ελλάδα αλλά και πολλών άλλων σημαντικών φορέων όπως του ΕΟΤ, της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου, του Δήμου Ρεθύμνου και της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x