Μαχητικά Αθλήματα

Και επίσημα Χιώτης

Όπως αναμενόταν, ο Δημήτρης Χιώτης αποτελεί το τελευταίο κομμάτι στο παζλ του Best Fighter 2013.

Εκτός (νέου) απροόπτου, έκλεισε οριστικά η κάρτα του Best Fighter 2013.

Στη δεκάδα των δέκα Ελλήνων kickboxers που διεκδικούν την κορυφή βρίσκεται και επίσημα πλέον ο Δημήτρης Χιώτης.

Όπως αναμενόταν, ο “Panthro”, όπως είναι το προσωνύμιό του, θα καλύψει το κενό του άτυχου, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Ο ραγδαία ανερχόμενος αθλητής του Νάσου Αργυρόπουλου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αλέξανδρο Γκερέκο, τον ερχόμενο Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη.

Ενθουσιασμένος αλλά και προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Χιώτης, ενώ δεν ξέχασε τον άτυχο της υπόθεσης: «Τιμή μου επιλέχτηκα να είμαι στη θέση του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στο Best Fighter έπειτα από το ατύχημά του. Για ‘μένα ο Αλέξανδρος είναι πρότυπο μαχητή όχι μόνο στο στα ring, αλλά και στη ζωή και παράδειγμα για κάθε νέο αθλητή όπως είμαι εγώ. Εύχομαι να τον αντικαταστήσω επάξια. Ευχαριστώ πολύ τους διοργανωτές που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία».

Με την σειρά του, ο Νικολαϊδης σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Δημήτρη Χιώτη για τα τόσο καλά και τιμητικά του λόγια για ‘μένα. Είναι μεγάλο πράγμα, νέοι μαχητές, ειδικά με το ταλέντο του Δημήτρη να ξεχνούν τον αντρικό εγωισμό και να μιλούν έτσι! Δείχνει το ήθος του ανθρώπου. Θέλω να ευχηθώ και στα δυο παιδιά να έχουν έναν ωραίο αγώνα χωρίς τραυματισμούς. Είμαι σίγουρος ότι θα ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και θα βρίσκομαι στις εξέδρες να δω από κοντά όλη την προσπάθεια».

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x