Mini Football

Και τώρα Γερμανία..

Νίκη θρίλερ πραγματοποίησε η επίλεκτη Ελληνική ομάδα απέναντι στην Ιταλία με 3-2.

Προηγήθηκε η ομάδα του Αποστόλη Γκαϊφύλλια με γκολ του Λευκαρίτη στο 2ο λεπτό, οι Ιταλοί γύρισαν το ματς στο 11ο λεπτό αρχικά με πέναλτι και στο 15 πήραν το προβάδισμα με 1-2. Σκόρερ και των δύο τερμάτων για τους Ιταλούς, ο Μπράτσο.

Η Ελληνική ομάδα παρότι προηγήθηκε νωρίς, φάνηκε κουρασμένη, δεν είχε και συγκέντρωση, πράγμα που εκμεταλλεύτηκαν οι Ιταλοί. Νεύρα και άγχος δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Γκαϊφύλλια να παίξει καλό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα οι Ιταλοί να κλείσουν το πρώτο εικοσάλεπτο προηγούμενοι με 1-2.

Στην επανάληψη η Ελλάδα πίεσε περισσότερο και παρότι δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο σε σχέση με τα προηγούμενα δυο ματς, κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και έδειχνε πως ένα γκολ δεν θα αργούσε.

Κάτι το οποίο έγινε στο 33ο λεπτό, μετά από σουτ του Παπαδόπουλου με το γήπεδο να παίρνει φωτιά. Η κόκκινη στον Λιβιέρι άλλαξε τελείως τη μορφή του αγώνα με την Ελλάδα πλέον με παίκτη παραπάνω να βρίσκεται συνεχώς μπροστά.

Στο 36ο λεπτό ολοκληρώθηκε η Ελληνική ανατροπή με γκολ του Καράτη με σουτ μέσα από την περιοχή με τον κόσμο να εκστασιάζεται.

Η επίλεκτη Ελληνική ομάδα κατετάγη στη δεύτερη θέση τελικά, πίσω από την Τουρκία και πλέον στις 19:00, θα αναμετρηθεί με την Γερμανία για την είσοδο στα προημιτελικά του miniEuro 2013.

Γιάννης Μιχαλάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x