Στίβος

Αποθέωση για Καραλή στην επιστροφή του

Η άφιξη του Εμμανουήλ Καραλή στην Ελλάδα κατά την επιστροφή του από τη Γλασκώβη και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου επέφερε έναν μικρό χαμό στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Ελλάδα με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές του. Τον 25χρονο αθλητή υποδέχθηκε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, και το μέλος της ΕΠΥΑ, Λούλα Καρατζά.

Εκεί ήταν και η παρέα του, παιδιά με τα οποία έκανε τα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό πριν χρόνια. Μάλιστα, οι φίλοι του «χάλκινου» παγκόσμιου πρωταθλητή στο επί κοντώ έκαναν φασαρία και σήκωσαν στον αέρα τον Έλληνα πρωταθλητή.

«Είμαι κουρασμένος από τον χθεσινό μου αγώνα, αφού δεν κοιμήθηκα το βράδυ, ωστόσο είμαι καλά, είμαι χαρούμενος και αυτό που θέλω τώρα είναι να ξεκουραστώ την επόμενη εβδομάδα και να ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τον ανοιχτό. Ο σκοπός μου στους μεγάλους αγώνες είναι να εκτελώ τις οδηγίες του προπονητή μου σωστά.

Ο προπονητής μου πήρε τις σωστές αποφάσεις και σε σχέση με τα κοντάρια και σε σχέση με τους στυλοβάτες. Οπότε πρέπει να δώσω συγχαρητήρια και στον προπονητή μου, Χάρη Καραλή», τόνισε ο Καραλής.

Ο Καραλής κατά την άφιξη του μοίρασε αρκετά αυτόγραφα και βγήκε φωτογραφίες με ανθρώπους που του έδιναν συγχαρητήρια για την επιτυχία του. «Είναι όμορφο να βλέπεις τους ανθρώπους να σε στηρίζουν. Οπότε, το λιγότερο που έχω να κάνω είναι να δώσω ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία».

Ο Καραλής αναφέρθηκε και στην …άτυπη κόντρα του με τον φίλο και συναθλητή του, Μίλτο Τεντόγλου. «Τον νίκησα αυτή τη φορά και είπε πως θα το δηλώσει και στις κάμερες. Το 8,22μ. που πέτυχε ο Μίλτος αντιστοιχεί σε 5,72μ. στο επί κοντώ».

«Συνέχισε έτσι, μας έκανες περήφανους. Ο αγώνας σου μας ενέπνευσε και μας έδειξε πώς δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ», τόνισε η κ. Σακοράφα.

Στην Αθήνα επέστρεψε κι ο Δημήτρης Τσιάμης. «Δεν ήταν ο αγώνας αυτός που ήθελα. Κρατάω τη συμμετοχή και προχωράω για τον ανοιχτό. Η ομάδα είναι πραγματικά σαν οικογένεια. Με τα περισσότερα παιδιά είμαστε κοντά όλο τον χρόνο κι όχι μόνο στους αγώνες. Αγκαλιάζουμε και τα νέα παιδιά και τα στηρίζουμε», τόνισε ο 42χρονος πρωταθλητής του τριπλούν.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x