Στίβος

Πάει Ουγγαρία η Κυριακοπούλου

Σε ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο στην Ουγγαρία θα βρεθεί για την προετοιμασία της ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του κλειστού στίβου η Νικόλ Κυριακοπούλου.

H Νικόλ Κυριακοπούλου θα βρεθεί στο αθλητικό κέντρο του Nyiregyhaza κοντά στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας, 3-21 Δεκεμβρίου, ώστε να συνεχίσει τις προπονήσεις της, ενόψει των διοργανώσεων του χειμώνα, αλλά και του ερχόμενου καλοκαιριού και δη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η αθλήτρια του Φώτη Στεφανή θα μεταβεί στην Ουγγαρία μαζί με το υπόλοιπο τιμ του έμπειρου προπονητή και στόχος της είναι να μπει όσο το δυνατόν συντομότερα στην αγωνιστική δράση. Για τον λόγο αυτό, σκοπεύει να ξεκινήσει αγώνες ακόμη και μέσα στον επόμενο μήνα, ώστε να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση σύντομα.

Οι στόχοι για τη «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια κλειστού είναι αρχικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκώβης (1-3/3) και μετά οι δύο διοργανώσεις σε ιταλική και γαλλική πρωτεύουσα αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x