Γενικά

Μαργιόλης: «Ατυχές γεγονός το δυστύχημα του Βασίλη Τόπαλου - Το μέλλον της πυγμαχίας είναι λαμπρό»

Ο Χάρης Μαργιόλης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε για το Διεθνές τουρνουά πυγμαχίας, που ξεκίνησε σήμερα και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου Βασίλη Τόπαλου.

Ξεκίνησε σήμερα του Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας «Βασίλης Τόπαλος», που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου πρωταθλητή, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 16 ετών.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας πυγμαχίας, Χάρης Μαργιόλης, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις δράσεις του τουρνουά, που θα διεξαχθεί με πλήθος αθλητών από όλη την Ευρώπη, σε επίπεδο ανδρών-γυναικών και νέων-νεανίδων.

Παράλληλα, θα συγκεντρωθούν χρήματα για τον μικρό Γιάννη Κορολόγου, ο οποίος δίνει σπουδαία μάχη με μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά, όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:
Για τον τραγικό θάνατο του Βασίλη Τόπαλου και τις δικαστικές εξελίξεις: «Έχουμε απόλυτο εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και περιμένουμε τα αποτελέσματα».

Για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει πανηγυρίσει τα τελευταία χρόνια η ελληνική πυγμαχία: «Ήμασταν πάνω από τους αθλητές, τους δώσαμε ό,τι εφόδια χρειαζόντουσαν και έτσι ήρθαν τα αποτελέσματα. Φέραμε 28 μετάλλια σε δύο χρόνια, κατατάσσοντας την Ελλάδα στις πρώτες χώρες. Το μέλλον είναι λαμπρό, γιατί έρχονται παιδιά 15-20 χρονών, που θα πρωταγωνιστήσουν παγκοσμίως».

Για το αν επηρέασε το τραγικό δυστύχημα του Βασίλη Τόπαλου: «Υπήρχε αρχικά η ανησυχία, αλλά εξηγώντας ότι δεν είναι επικίνδυνο το άθλημα, υπάρχει εξοπλισμός. Ατυχές γεγονός με τον Βασίλη, δεν είναι επικίνδυνο άθλημα η πυγμαχία. Τους τελευταίους μήνες έρχονται πολλές γυναίκες.

Η ομοσπονδία από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία διασφαλίζει τους κανόνες ασφαλείας. Όποιος θέλει μπορεί να κάνει αγώνες αν υπάρχει άδεια, γιατρός και διαιτητής. Στο συγκεκριμένο γυμναστήριο δεν εφαρμόστηκαν οι κανόνες».

Για το αν λειτουργεί ακόμα το συγκεκριμένο γυμναστήριο: Αυτή τη στιγμή υπάρχει προανάκριση από την αστυνομία, περιμένουμε. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην αστυνομία και στη δικαιοσύνη και ότι έχουν εφαρμοστεί κανόνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x